Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A Független Rendészeti Panaszt...

A Független Rendészeti Panasztestületnél ezzel mit tudnának kezdeni?

Figyelt kérdés

Heves megyébe, egy Tisza melletti csatornán voltam kint ma az ismerősökkel horgászni, termesztésen mindenkinek volt érvényes engedélye.

Két rendőr és két halőr odajött hozzánk, ami ezután történt olyat a legvadabb álmaimban sem gondoltam volna.

7 halat vissza raktak a vizbe, elvették a teljesen szabályos eszközöközeinket, és meg is büntettek 200.000ftra, jogtalanul.

Holnap panasszal fogok élni, beperlek mindenmit. Az a célom, hogy örökre el kellen állnunk hivatásuktól.

Valaki keveredett már hasonlóba?

Köszönjük Szépen Mindenkinek!

#rendőrség #bírság #jogtalan #horgászengedély #Független Rendészeti Panasztestület
jún. 24. 23:44
 1/5 A kérdező kommentje:
Előre is bocsánat a hibás szavak miatt. Azt hiszem, agyérgörcs kerülget
jún. 24. 23:46
 2/5 anonim ***** válasza:
És mégis mi volt az indoklás?
jún. 24. 23:56
 3/5 Fsms ***** válasza:
Gondolom készült jegyzőkönyv. Az mit ír?
jún. 25. 05:55
 4/5 A kérdező kommentje:

Bocsánat hogy nem írtam eddig, el vagyok foglalva a bajaimmal.

Konkrétumot nem akarok idézni a jegyző könyvből, ezt rögzítették:

Elleneszegültek az intézkedés ideje alatt....

.......... - tiltott, házilag barkálcsolt felszereléssel folytatták tevékenységüket.

Ebből természetesen egy szó se igaz.

jún. 25. 09:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Ők nem sok mindent tudnak kezdeni, ugyanis cirka öt éve már nem létezik ez az intézmény.
jún. 25. 10:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!