Kezdőoldal » Utazás » Európa » Izlandon mit érdemes megnézni?

Izlandon mit érdemes megnézni?

Figyelt kérdés

Érdekel a szigetország, sajnos csak késő ősszel, kora télen tudok elutazni oda. November végén, december elején.

Tudom akkortájt 11-16óráig van nap és zord az időjárás. Az óceánt szeretném megnézni, valamint a gejzíreket. Látogathatóak ezek a részek? Az országo nbelül van jó tömegközlekedés? Csak egyedül utaznék.

aug. 4. 11:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
7, hol érdemes megnézni a sarki fényt? Biztosan lesz ebben az irőszakban?
aug. 7. 21:55
 12/14 anonim ***** válasza:
aug. 7. 22:35
 13/14 anonim ***** válasza:

A sarki fény egy természeti jelenség, nem megrendelhető. Jellemzően télen látható több ok miatt, ezért nagy az esély látni. De nem garancia.

A sziget még európai szemmel is drágának számít, de kiváló infrastruktúrája miatt ki lehet jönni olcsón is.

Hogy mit érdemes megnézni, azt minden utazási iroda és pár millió blog felsorolja. Én ezeknek legalább háromszorosát néztem meg, de a hirdetett dolgoknak felét se. Ha felsorolnám, mit néztem, zömében fintorognál. Nem ugyanaz az ízlésünk, ezért nem teszek javaslatot. Egyébként is meggyőződésem, aki nem tanulmányozza a meglátogatandó helyet, az pusztán "ott volt", de minek. Hogy elmondhassa? Én élményért megyek, és mindig sokat kapok. Az izlandi az első ötben van.

aug. 8. 11:09
 14/14 anonim ***** válasza:

"A sziget még európai szemmel is drágának számít, de kiváló infrastruktúrája miatt ki lehet jönni olcsón is."

Itt mire gondolsz? En cafolnam, h olcson ki lehet jonni barhogy is. Es en tobbnyire stoppal kozlekedtem es satorban aludtam. Nehanyszor muszaj volt buszra ulni ill. benti szallasra mennem, es oke, egyedul nokent nem vadkempingeztem (akkor meg szabad volt), plusz a kaja, meg a repjegy ara. Legdragabb utazasom volt, meg igy nomadba' is.

aug. 8. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!