Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hétfőn utazunk Londonba,szerin...

Hétfőn utazunk Londonba,szerintetek érdemes egy kicsit vastagabb tehát őszi kabátféleséget vinni?

Figyelt kérdés
Max. Hőmérséklet 25 fok alatt lesz,esőt is ír,este meg 12-15fokok lesznek. Tudom,hogy most itthon is hasonló az időjárás,de itt nem esik az eső és kint csak másabb a hőérzet. Félreértés ne essék, nem téli kabát,de nem is széldzseki.

júl. 30. 01:34
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nem kell. Én nem vinnék. Mégiscsak nyár közepe van.

Mi áprilisban voltunk, akkor kellett a kabát, de most nem hiszem.

júl. 30. 02:04
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Jövő hétre 10 fokot esik a hőmérséklet Londonban, a BBC applikáció változékony időt ír. Ami azt jelenti, hogy lesz meleg napsütés meg hideg szeles esős idő is, ami simán bárhol elérhet. Szerintem ha elfér egy csuklyás pulóver vagy kabát amit tudsz magadnál hurcolni akár tök feleslegesen is, akkor legyen nálad. De ha nincs, akkor sem fogsz megfagyni, attól függ mennyire tűröd a hűvös időt. Van aki itt pufikabátban tolja nyáron is...
júl. 30. 07:09
 3/4 anonim ***** válasza:
44%
Hát ha szerettek mondjuk este, sötétedés után is kint lenni és sétálgatni, akkor vigyél. Nem foglal sok helyet.
júl. 30. 07:31
 4/4 anonim ***** válasza:
62%
Én nem vinnék, de valakinek már a 20 fokban fújdogáló szellő is hűvös.
júl. 30. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!