Izlandon mit érdemes megnézni?
Érdekel a szigetország, sajnos csak késő ősszel, kora télen tudok elutazni oda. November végén, december elején.
Tudom akkortájt 11-16óráig van nap és zord az időjárás. Az óceánt szeretném megnézni, valamint a gejzíreket. Látogathatóak ezek a részek? Az országo nbelül van jó tömegközlekedés? Csak egyedül utaznék.
A golden circle utat ajánlom, minden fontos látnivaló benne van. Nem tudsz tömegközlekedéssel megtenni, viszont túracégek buszos túravezetésből rengeteg van.
Ahogy az #1-es írta:
En csak sajat szervezessel utazok, sokkal jobb/szabadabb.
De ott a linken irnak fb csoportot is, ahol biztos tudnak erre valaszolni neked.
Amugy kosz, kedvet kaptam :D
Mar az autoberlest nezegetem. Persze nyarra, telen nem vezetnek.
Az országon belül nulla a tömegközlekedés a reptérről bevisz a busz.
Sokat kell autózni a látvanxos vízesékekig plusz a gejzírig.
De négy öt óra elegendő úgyis több nap kell utazni hogy láss mindent
Miert sajna? Telen van sarki feny, meg a melegvizes kis furdokben ucsorogni a hoban is nagy elmeny lehet. Stb. Annak is megvan a varazsa.
A téli utazás lehetséges. De ha nem tanulmányozod az izlandi látnivalókat (minimum a hazai utazási irodák programját), ne menj! Eltöltesz időt érdektelen dolgokra, és kihagyod azt, amiért érdemes oda menni. Amit az ember nem ismer, fogalma sincs, mit élvezhetne és nem is fog.
Egyébként ez a tipikus kérdés, amire nem szabad válaszolni. Elküldelek olyan helyekre, ami neked nem tetszik pusztán azért, mert nekem igen. Elsőnek tudj meg legalább minimálisat, döntsd el, mi érdekel, utána kérdezd, azt miképpen lehet elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!