Szexuális zaklatás külföldön, különösen Franciaországban. Mely országokban tapasztaltátok a legtöbbet?
Elsősorban nőkhöz szól a kérdésem, persze másokkal is előfordulhat. Úgytudom Franciaországban fordulhat ez elő a legtöbbször, a francia férfiak állítólag gyakran szoktak a nők után fütyülni, beszólni, hogy "jó a segged", megpróbálni becsalni egy sikátorba, telefonfülkébe egy gyors numerára, éjjel random előkapni a farkukat és verni előtted stb. és erre még az is rátesz egy lapáttal, hogy a francia kulturális elit, még a nők is, megvédik a zaklatókat, támogatják a pedofíliát stb. legalábbis ilyen tapasztalatokat olvasok Franciaországban élő vagy oda látogató külföldiektől, de jómagam még sosem jártam ott.
Titeket zaklattak már szexuálisan Franciaországban vagy máshol külföldön?
Sokszor voltam Franciaországban - főleg mert a családom egy része ott él - és az összes kontinensen voltam már. Az egyetlen egy hely, ahol a legtöbb negatívat tapasztaltam, az Magyarország volt.
De amúgy az egyik legveszelyesebb hely India, ebben a tekintetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!