A Hármashatár-hegy mennyire veszélyes egyedül?
A Szépvölgyi dűlő járható egyedül? És a kilátó környéke?Szoktatok arrafelé egyedül sétálni/futni?
Kikkel/mikkel lehet találkozni?
Alapvetően biztonságos, mert sokan kirándulnak erre. De a kevésbé forgalmas időben azért felbátorodhatnak a fura alakok.
Régebben volt valami bolond fazon aki rendszeresen "haza akarta kísérni" a környéken a nőket. Meg volt egy másik, aki vascsővel verte a futókat.
Ha nő vagy, szerintem ne egyedül menj.
soha semmi rendkívülit nem tapasztaltam.
veszélyes hely a légvédelmi ágyúk helye, mert bele lehet esni.
N és a környéken lakom. Nincs itt semmi para. A Szépvölgyi dűlőt mondjuk személy szerint nem ajánlanám mert az a legmeredekebb. Jobb a kéken menni, vagy a Határ-nyeregtől a zöldön. Ezek közül a kéken vannnak a legtöbben.
Arra pont nem szoktam rendszeresen futni, csak Árpád-kilátó, Kecske hegy, Határ nyereg részen, erre van sok futó, sétáló hétköznap estefele is, értelemszerűen nyáron azért több.
Végig van térerő, tehát ha kimegy egyedül a bokád, akkor sincs gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!