Hova mennétek el "csavarogni" ha nincs autótok? Párszor elmentem vonattal, busszal pl Budapestre, Győrbe, Székesfehérvárra. Tatabányai vagyok. Nincs párom sajnos így egyedül mentem, mennék.
Figyelt kérdés
2023. júl. 11. 10:11
3/12 Kései Sirató válasza:
Tatára mindenképpen, mert gyönyörű.
Veszprémbe is elmennék, ezenkívül Komáromba, Sárvárra.
4/12 anonim válasza:
Ahová van gyors csatlakozás, van sebessége a vonatnak (nem 20-szal döcög és megáll minden bokornál) és benn van az első 20-25 turisztikai célpontban.
5/12 anonim válasza:
Predeál, Sinaia, Barcarozsnyó, Feketehalom, Busteni. Ezek közül mindegyik egy óránál kevesebb távolságra van tőlem (Brassóban lakom).
6/12 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, honnan. Magyarorszagon nem mindig a ket pont kozt az egyenes az igaz. Honnan?
7/12 anonim válasza:
Ha meg en, akkor vonattal 3,5 ora Edinburgh, de nem hiszem, hogy ez erdekelt.
8/12 anonim válasza:
Sopronba, Bécsbe, Pozsonyba, azok sincsenek messzebb neked mint Eger vagy Pécs.
9/12 Kései Sirató válasza:
Írja a kérdésben, hogy Tatabányán él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!