Stoppolás egyedül nőként mennyire veszélyes? Szombat délután Pécs-Győr/Székesfehérvár/Veszprém között.
Paprikaspray mindig van nálam. Néztem a telekocsis oldalakat, az a gond, hogy reggel indul Pécsről, de nekem szombat délután 3-4ig tanfolyam, legkésőbb 5-re érek be Pécsre.
Köszi! Megnézem oszkaros oldalt.
Esetleg ha valaki közlekedik a vonalon, pécsi buszmegállóból Sz.fehérvári vasútig vagy ilyesmi irányba (Szombathely is jó még) akkor szóljon. :D
"Sajnos erre a viszonylatra és időpontra nincs aktív autóshirdetés. Iratkozz fel hirdetésfigyelőnkre, hogy automatikusan értesülj ha ad fel valaki megfelelő hirdetést! "
Beírtam az összes várost ahonnan haza tudok jönni vonattal 1-1,5 órán belül átszállás nélkül.
Szekszárd fele megy Pécsről, az túl nagy kerülő.
Szekszárd-Győr van, de csak másnap.
Asszem kénytelen leszek vonattal indulni másnap reggel, Pedig az + idő és +szállás + kaja pénz. :(
Szombathely felé megyek vonattal, átszállás nélkül, és majd alszom valahol a vasút környékén, reggeli elő vonattal meg haza.
Októberig ezt el lehet játszani... Addig meg kitalálok valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!