Szerintetek ciki lenne egyedül nőként utazni?
Figyelt kérdés
Magyarországon belül gondoltam wellnesre.2023. nov. 27. 14:48
1/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem az. Rendszeresen van ilyen. Ha párom a barátaival programozik (ahová a nők nem mennek), olyankor mindig egyedül utazom. Nagyon hasznos időtöltés magunkkal lenni. Ez nem “egyedüllét”, igenis szükség van magunkkal időt tölteni 😊
3/20 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, csak unalmas.
4/20 anonim válasza:
Kérdező, te Szaúd-Arábiában nevelkedtél, hogy ilyen kérdés merül föl benned?
Egy európai országban a nők simán utazhatnak egyedül. De a korábbi rendszerben is így volt.
Nem értem a problémádat.
5/20 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem az olyan blogokat, vlogokat, ahol egyedül utaznak. Rengeteg nő van - Magyarországon is - senki nem furcsállotta még! Szóval hajrá! Pihenés meg amúgy is kell.
6/20 anonim válasza:
Hévízen dolgozom szállodában, rendszeresen vannak egyedülálló nő vendégeink (meg egyedülálló férfiak is). Lemennek a wellness-be is, és senki még a szemöldökét sem emeli meg miatta.
7/20 anonim válasza:
A ciki korszaknak el kellene múlnia általános iskola alsó tagozatában.
8/20 A kérdező kommentje:
6 melyik szállóba? Szoktam Hévízre menni
2023. nov. 29. 06:26
9/20 anonim válasza:
Nem, szerintem simán bevett dolog.
10/20 anonim válasza:
Én sokáig külföldre is egyedül mentem munka miatt de már itthon is félnék nőként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!