Egyedül, fiatal nőként milyen úticélt ajánlotok Európába?
Nem vagyok fiatal egyedülálló nő, de nagyon nem tudnám elképzelni, hogy egy vadidegen mondja meg nekem, hová utazzak és mit nézzek meg. :(
/én kérek elnézést/
Az embernek bizonyso korra kialakul egy stabil értékítélete. Tudja, mi ízlik neki, milyen lakásban érzi jól magát, milyen ember a szimpatikus számára, és IGEN, tudja, hogy hova szeretne eljutni.
Az utazás nem valami, amit megkérdezünk a szomszéd paraszttól, és mi is azt tesszük...
Bármit. :)
Fiatal nő vagyok, sokat utaztam egyedül (fogok is még). Mindenhol jól éreztem magam, mivel olyan úticélokat választottam, amelyek érdekeltek. Azt érdemes végiggondolni, hogy mit és hogyan szeretnél csinálni. Nem ugyanoda érdemes mennie annak, aki all inclusive szállodában szeretne pancsolni egész nap, mint a túrázás vagy a városnézés kedvelőinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!