Egyedül, fiatal nőként milyen úticélt ajánlotok Európába?
#12 ugyan már. A 9. vagyok, jártam már a Balkánon is egyedül, soha nem ért semmiféle atrocitás. Oké, nyilván ésszel kell csinálni, tehát nem viselkedek kihívóan, és ha tudom, hogy az éjszaka közepén megyek majd vissza a szállásra, akkor nem "félmeztelenül" indulok el. De azért Európa legtöbb részén elég annyi elővigyázatosság, mint itthon.
Krakkóban meg még annyi sem kell, kifejezetten barátságos és biztonságos város. :) (én javasoltam)
K3rdező, hol jártál már ahol negstív tapasztslatod volt??
Amúgy meg egy szavazat Krakkóra. Vagy Praga, Becs, stb.
1. Nagybánya és a környező hegyek
2. Siravai-tó
3. San Marino
4. Chisinau
Itt nem a családi állapotodról van szó, és kérlek ne kezdjed megint a bamba kérdezgetést. Elegen, értelmesen elmondtuk, mi a baj a mentalitásoddal, ésmiért nem szerencsés butuskának maradni.
Még ezen az oldalon sem.
Na örülök, hogy az Utazás fórum kétpipás retardáltja is betalálta a kérdést, aki valóban hasznosítható tanácsot tán ha az esetek 10%-ában ad, de cserébe a maradék 90-ben lehülyéz mindenkit, aki kicsit is mást mond, mint ami szerinte helyes lenne, vagy csípőből fotelszakérteni kezd a kérdező lelkiállapotáról.
Kérdező, az ilyen megkeseredett fogyatékosokra nem kell hallgatni, ők tipikusan azok, akik életük végéig egyedül fognak utazni.
Te azért írhatnál pár szempontot, legfőképp az utazás hosszát, költségvetést és alapvető érdeklődési köröket (városnézés, természet, tenger/fürdés), de így vakon egy fiatal kezdőnek városnézésre Bécset, Krakkót, Berlint, Rómát, Brüsszelt ajánlanám, egy kb. egy hetes, tömegközlekedéses országjárásra Szlovéniát vagy Ausztriát, vagy a neked szimpatikus olasz régiót, kezdésnek mondjuk Toszkánát.
Egyedül?
Én egyedül nem megyek még itt Bp en sem sehova.
Még egy strandra sem, nem hogy utazgassak.
Egyedül semmi sem igazi élvezet. Aki azt mondja, hogy az, az sajnos saját magát is becsapja.
Jöhetnek a negatívok, de ez akkor is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!