Kezdőoldal » Utazás » Európa » Egyedül, fiatal nőként milyen...

Egyedül, fiatal nőként milyen úticélt ajánlotok Európába?

Figyelt kérdés

2021. júl. 27. 14:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

20: ezt így nem lehet általánosságban kijelenteni!

Neked kell a társaság - más meg nagyon jól elvan magában is!

Sokfélék az emberek!!!

2021. júl. 28. 12:40
 22/25 anonim ***** válasza:

Hát jó, de ha nekem mondjuk életem vágya valami Ukrán kis eldugott cigányfaluba menni attól te nem vagy előrébb?

Ha nem csak az instagram fotók miatt akarsz menni akkor józan paraszti ésszel gondold végig mit szeretnél:

-hőmérséklet

-kulturális/lazulós/bulizós/kulináris

-távolság, beszélt nyelv is szempont

-nyilván a büdzsé is fontos

-plusz a helyi covid helyzet

2021. júl. 28. 13:04
 23/25 anonim ***** válasza:
#20 ez tényleg baromság és nincs így, max nálad.
2021. júl. 28. 13:04
 24/25 anonim válasza:
100%
Írország.
2021. júl. 28. 13:07
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy te nem tudod magadat lefoglalni, jól érezni egyedül, attól még más nem így van vele. Én imádok egyedül utazni, talán még jobban is, mint társaságban. Kedvemre mehetek arra, amerre szeretnék , soha nem unatkoztam még egyedül. :) Sajnálom. aki egyedül az utcára sem lép ki, annyira unja saját magát.

En Barcelonát tudom ajánlani, vagy bármelyik olasz várost, azon kívül Malagát, Mallocát stb. Igazából kevés olyan hely van, ahova nem mennék el boldogan egyedül is.

2021. júl. 28. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!