Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Szerintetek ciki lenne egyedül...

Szerintetek ciki lenne egyedül nőként utazni?

Figyelt kérdés
Magyarországon belül gondoltam wellnesre.
2023. nov. 27. 14:48
1 2
 11/20 Kései Sirató ***** válasza:
79%
Szerintem simán utazhatsz egyedül, én régebben nagyon sokszor wellnesseztem egyedül 2-3 éjszakára megszálltam wellness hotelben pl. Nyíregyháza-Sóstón, Hajdúszoboszlón, Sárváron. Igénybe vettem masszázst, beültem kozmetikába, nagyon jól elvoltam a wellness medencékben, jót pihentem és vittem sok olvasnivalót, keresztrejtvényt. Igazán kipihentem magam ilyenkor. Most már sajnos nem tehetem meg, mert családom van és 2 kisgyerekem.
2023. dec. 4. 12:15
 12/20 anonim ***** válasza:
63%
11 a szociális fóbiám öngyilkos lett miközben olvasta ezt 😂
2023. dec. 4. 13:53
 13/20 Kései Sirató ***** válasza:
28%

Miért?

2023. dec. 4. 15:20
 14/20 anonim ***** válasza:
63%

Mert olyan szociális fobiam van hogy a Mekiben nehezen rendelek egy évben egyszer

Egyedül egy wellnessben, egyedül vacsorázni meg masszázst kapni :D

Horror

2023. dec. 4. 17:01
 15/20 Kései Sirató ***** válasza:
64%

Mit gondolsz, hogy mi okozza ezt nálad? Gyerekkorodban nem mentetek sehova? A szüleid sem szívesen beszéltek másokkal?

Én a helyedben utánajárnék annak, hogy mi lehet az oka és keresnék egy pszichológust, mert ebből simán ki tudnál gyógyulni és teljesebb, boldogabb életet élnél.

Én olyan szemszögből nézem az embereket, hogy mindig azt figyelem, kinek miben tudnék segíteni. Pl múltkor látom, hogy valaki vasárnap akar pénzt bedobni a parkoló automatába, és gyorsan odasiettem és mondtam, hogy ne!! Ilyenkor ingyenes, tegye el a pénzt! Másra meg elég rámosolyogni, pl. egy idős nénire.

Amúgy meg az a tapasztalatom az emberekkel, hogy a többségnek sok a gondja, problémája, mindenkinek más-más, de a legtöbb ember rendes és kevés az igazán gonosz, vagy rosszindulatú.

Legyen szép napod!

2023. dec. 5. 08:26
 16/20 anonim ***** válasza:
78%
Nem, Magyarorszagon belül biztos nem. En sokat utaztam egyedül, Europan belül Kreta, Norvegia, Kanari szigetek egyike, Lanzarote, de tavolabbi helyeken is, Florida, Oman. Nagyon erdekes elmeny, sokkal könnyebben lehet emberekkel megismerkedni, mint amikor a parommal megyek. De vannak helyek, ahova egyedül semmikeppen nem mennek, mint Törökorszag, Afrika, meg rengeteg mas.
2024. febr. 7. 15:28
 17/20 NTBS ***** válasza:

Nem ciki.

Utazz bátran.

2024. febr. 8. 15:24
 18/20 anonim ***** válasza:

15

Nem akarok széttrollkodni egy utazós kérdést de válaszolok

Nem kérdés hogy miért lettem ilyen, mert kb az összes felmenőm beteg

A szoc fóbia a szorongás része, az pedig elkerülhetetlen ha ilyen beteg szar családba születsz

Emlékszem kb 17 éves koromig az anyámat kellett nyaggatnom hogy jöjjön el velem új cipőt venni...

Nem mindennel kapcsolatban jelentkezik, de van bőven olyan dolog amit a mai napig képtelen lennék megtenni

Ilyen pl egy egyedüli wellness, étel rendelés telefonon, futarnak ajtó nyitás, étterem egyedül, illetve a párkapcsolat...

2024. febr. 9. 02:08
 19/20 Kései Sirató ***** válasza:

Érdemes lenne elmenned pszichológushoz, mert segítene.

2024. febr. 9. 08:26
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem ciki.

Viszont egyszerűen józan paraszti ésszel felfogható, hogy különböző kulturális okokból nem tanácsos bizonyos országokba nőként egyedül utazni.

Mi nyugatiak ott követjük el a legnagyobb tévedésünket, amikor gőgösen azt gondoljuk, hogy a Földön mindenki képes és akar is a mi értékeink szerint élni, csak nincs rá pénze

2024. máj. 11. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!