Kezdőoldal » Utazás » Európa » Téliszalámit vihetek repülőn...

Téliszalámit vihetek repülőn Londonba, feladva bőröndben?

Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 22:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen.Hozhatnál nekem is:)

Viccet félretéve..Igen vihetsz téliszalámit. nekem is hoznak ha látogatóba jönnek.

Ha a valakinek viszed,és az illető szereti a túró rudit akkor azt is vigyél jó sokat,mert sajnos itt kint nem lehet kapni..

2010. okt. 23. 23:06
 2/7 anonim válasza:
Szerintem semmi akadálya. :-)
2010. okt. 23. 23:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Bőröndben elvileg bármilyen ételt-italt feladhatsz. Korlátozás csak az utastérbe, a kézipoggyászban felvitt cuccokra vonatkozik. De a szalámit szerintem még oda is felvihetnéd, mert csak a szúró-vágó tárgyakat és a folyadékokat üldözik nagyon.
2010. okt. 23. 23:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem hoztak Svájcba :)
2010. okt. 24. 00:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért erős túlzás a "bármilyen" ételt feladhatsz kijelentés. Pl. sütnivaló házi hurkát már nem annyira. Persze elég gyatra az ellenőrzés, így jó eséllyel az is bejutna az országba :)

Előrecsomagolt húskészítményt (itt jellemzően a szalámikra kell gondolni) eredeti csomagolásában, bontatlanul még ellenőrzés esetén is be fognak engedni.

2010. okt. 24. 09:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,de mértékkel!

Mi 2 hete látogattuk meg a kint élő rokonunkat,és egy bőröndöt tele raktunk PICK szalámikkal,meg ilyen dolgokkal.A magyar reptéren szóltak,hogy "fegyvernek látszó tárgyat" találtak a bőröndünkbe...a végén mondtuk,hogy azok csak szalámik,meg ők is megnéztés,és figyelmeztettek,hogy ekkora menniységet nem nagyon szabad felvinni...kb 12 nagy téliszalámit vittünk,5-6 csipőset,és még aprókat...

2010. okt. 24. 14:38
 7/7 juhlaci ***** válasza:
Jól csomagold be nehogy a kutya kiszagolja!
2010. okt. 27. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!