Felvihetem ezeket a dolgokat a repülőre a bőröndben ( feladandó poggyász)?
Malévval utazok, fontos lenne vinnem magammal hajszárítót, esetleg hajvasalót. A kézipoggyászba már nem férne, abban lesz a notebook, fényképező, 1-2 könyv... Több embertől úgy hallottam, hogy ők vittek és nem szóltak ezért nekik. Azonban ők nem Malévval utaztak... Kérdésem tehát főleg azokhoz szól akiknek Malévos tapasztalatuk van!
A Malév következőt írja honlapján:
"A feladott poggyász nem tartalmazhat..... számítógépet, videokamerát, fényképezőgépet, mobiltelefont, más elektronikus készüléket, hangszert, műszaki cikket, illetve ezek tartozékait..."
Azért írják ki,hogy ne tegyél műszaki cikkeket a bőröndbe mert nem vállalnak érte felelősséget lopás,esetleg sérülés miatt..De hajvasalót,hajszárítót nyugodtan bele teheted a bőröndbe.Jó tanács: Tekerd be egy pólóba vagy nadrágba,és tedd a ruhák közé.Így megvéded a sérülésektől..
UI: Utaztam többször Malévval és hajszárítót mindig vittem magammal..
jó utazást
Igen, feladhatod ezeket nyugodtan.
Mondjuk hajszárító a legtöbb szállodában van, azt nem érdemes cipelni...
Kedves kérdező, nem légitársaság-függő a dolog, mivel a poggyászok ellenőrzését a Budapest Airport végzi minden esetben.
A feladott poggyász pedig tartalmazhatja az általad felsorolt tárgyakat. Hajszárítót, hajvasalót nagyon sokan tesznek a feladottba. Van, aki még laptopot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!