A repülőgépen benne van az árban a felszolgált ételek ára? És a fapados járatokon adnak valamit egyáltalán? A kézi poggyászon kívül, van valami amit bőröndben tilos vinni? Illetve hány kg lehet!?
nincs benne, ugyan... aranyáron vásárolhatsz a repülőn.
igen fapadoson is van felszolgálás, de ott is borsos áron.
jobban jársz ha viszel magaddal valami szendvicset.
a bőröndben elég sok mindent felvihetsz. viszont a szabályokat légitársaság válogatja. a weblapjukon nézd meg, ott írják le, hogy hány kg és miből mit szabad, stb...
Nem fapadoson benne van az ára, illetve charter járatokon szerintem járata válogatja.
Fapadosokon vehetsz a fedélzeten enni, inni, de én is inkább a szendvicset javasolnám. Azt átviheted az ellenőrzésen fel a gépre. Viszont innivalót mindenképp csak az ellenőrző kapuk után tudsz venni, mert ott folyadékot nem lehet átvinni. Mo-n drágák bent az üditők, más városokban nem annyira horror. Ha Mo-ról jösz, szerintem tök mindegy, hogy a gépen veszed vagy a váróban.
Köszike:)
Igen, igazad van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!