Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ha valaki Varsóba utazik, az...

Ha valaki Varsóba utazik, az már kvázi egy cool amerikai várost lát?

Figyelt kérdés

2024. jan. 18. 00:42
1 2
 11/14 anonim válasza:
57%
Én egész nyáron Amerikában voltam, dolgoztam. Egy nap nem telik el, hogy ne jusson eszembe és ne vágyakozzak vissza. Amerikának is kb az összes része más, így biztos van olyan, amelyik hasonlít Varsóra, de Varsó közel sem egyenlő Amerikával.
2024. jan. 19. 22:06
 12/14 anonim ***** válasza:
82%

Mi a túrót lehet lepontozni ezen a #11-esen?

Egy rakat Varsó van az USA-ban is. Aki ezeken az európai helyneveken US területen meglepődik, az milyen barlangban élt eddig.

A mi Varsónk meg egyáltalán nem cool amerikai város semmilyen szempontból sem, ahogy egyetlen európai városról sem mondható el ez. És nem is lesz soha. Ehhez azonban érteni kell, hogy az USA miert olyan amilyen, ezt viszont nem lehet tévéből, filmekből megtanulni. Oda kell menni, autóba kell ülni és rögtön megérted. New Yorkban metrózni praktikus, de abból semmit nem tudsz neg Amerikából. Ha meg még nem jártál odaát, akkor teljesen irreleváns, hogy Varsó cool amerikai város-e mert fogalmad sincs miről beszélsz

2024. jan. 30. 05:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem éppen.

De tényleg, mit keres a kérdés alatt Ted Kaczynski?

szept. 8. 17:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Honnan veszel ekkora hülyeséget?
szept. 9. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!