Lehetséges autóval eljutni az USA-ba? Úgy értem,Budapesten beülök az autómba és Amerikáig vezetek? Gondolom a vízen valahogy át kell kelni, de van olyan, hogy a hajón maradhatok én is az autóval? Nem tervezek utazni, puszta kíváncsiság.
Figyelt kérdés
2023. jan. 9. 19:30
1/5 anonim válasza:
Sajnos nem lehetséges autóval eljutni az USA-ba. A tengeren való átkelés során az autókat általában hajókon szállítják, de a hajókon nem lehet velük utazni. A tengeri szállítás során az autókat a hajó rakterébe helyezik, ahol speciális rakodókocsik segítségével teszik fel és veszik le őket.
2/5 anonim válasza:
MEglepő dolgot fogok a pusztai egyszerű emberek számára mondani: manapság az emberiség az óceánokat repülőgéppel szokta átszelni.
Nem hajóval, nem autóval... Repülőgéppel.
Két szárnya van, és az húzza azokat a fehér csikokat ott a gémeskutatok fölött.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az egyes válaszolónak!
A kettestől kérdezném, hogy mi a bajod te majom? Ismerem a repülőt.. a kérdésben is leírtam, hogy kíváncsiságból kérdeztem, vajon fizikailag lehetséges-e. Nem akarok se repülővel, se autóval, se hajóval elutazni. Csak kiváncsi voltam.
2023. jan. 9. 21:05
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
A saját jachodon laparkolod az autód átkeltek az óceánon és ott vagy. De a kompokon nem utazhatsz az autódban. Beparkolsz, felmész az utasok számára fenntartott fedélzetre. Legközelebb a kocsidat akkor látod, amikor kiállsz a hajóból. Kis kompoknál, pl a Korzikára megy, így van. Az Azori szigetekre még nem kompoztam, nem is tudom, hogy oda lehet-e, de sztem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!