Elmennétek egyedül Szicíliába egy hétre most novemberben?
Sajnos akivel mentem volna vele sikeresen összevesztem és tiltott mindenhol, 1 hete már nem is írt. Viszont a jegyek megvannak, igaz nem volt drága a 2 jegy, megtehetném, hogy veszni hagyom, mert így "csak" 45.000 menne a kukába (nem visszatéríthetőek), viszont tavaly szintén vele nem engedtek fel a Görögországba tartó gépre mert nem voltunk olyan állapotban. Nem akarom azt, hogy minden évben az legyen, hogy hova nem mentünk, szóval úgy vagyok vele hogy egyedül is kimennék, csak kicsit drága, meg nem tudom mit csináljak ott egymagam. Olaszul nem beszélek, csak angolul meg németül.
Ti elmennétek inkább egyedül (az a repjegyen felüli +150-200.000ft ide vagy oda) vagy inkább maradnátok otthon?
En nem. Es aki olyan, mint en, annak tobb lenne a szorongas, mint az elmeny. De aki nem olyan mint en, annak meg jobban is sikerulhet, mint mashoz alkalmazkodni.
Amugy en szervezni tudok, nekem a lelkivilagom nem birja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!