Milyen egyedül külföldre utazni? Nem merek elmenni,pedig a repjegy is mar megvan... (Eredetileg nem egyedül mentem volna)
Bari egy picike város és egyáltalán nem veszélyes. Én is egyedül voltam ott egy hétvégét, mert találtam egy olcsó repjegyet, de eléggé utolsó pillanatra így senki se csatlakozott. Így is tök jó volt. A tájékozódás egyszerű angolul is, elég turistás hely, meg hát a Google is segít ha van mobilneted. Én bejártam az óvárost meg a belváros többi részét, sétáltam egy nagyot a promenádon, elmentem vonattal egy másik szép városkába is, nagyon jókat ettem, fagyiztam, olvastam, pihentem. Sehol se éreztem magam veszélyben, még éjjel mászkálva sem, esténként jó nagy buli volt a tengerparton és vicces volt nézni a helyieket. A zsebeimre, táskámra vigyáztam a tömegben, meg az alap biztonsági dolgokat betartottam, Bariban ez bőven elég.
Próbáld ki, amennyire ijesztő, annyira jó érzés utólag kilépni a komfortzónánkból :)
Nincs mitől tartanod.
Legyen nálad bankkártya meg telefon.
Jó utat!
Elsőre mindig nehéz, mert ismeretlen, nincs tapasztalat.
De! Mindig van első, vagy sose mész sehová. Menj, érezd jól magad, vigyázz az értékeidre (főleg az okmányokra), de ez itthon is így van. ismerkedj, társalogj, de ne menj zárt térbe senkivel. Nem feltétlenül történik bármi is, de nem érdemes kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!