Van itt olyan, aki egyedül utazott (turistaként) Angliába?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék kijutni Londonba, de nem jönne velem senki. Ilyen messze még sosem utaztam egyedül, és kicsit félek, még így felnőttként is. Elég pánikolós vagyok.
Valami tanács, bátorítás esetleg?
2023. júl. 22. 19:04
1/12 anonim válasza:
Nem tudom milyen tanácsot lehetne adni. London egy biztonságos város, a turistás részei mindenképp. Ha beszélsz angolul nem lesz baj, ahogy nekem sem volt.
2/12 anonim válasza:
Rendszeresen járok Londonba, hamarosan ki is költözöm, nyugodtan írj privit, igyekszem mindenben segíteni, válaszolni a felmerülő kérdéseidre.
3/12 A kérdező kommentje:
#2 köszönöm szépen!! Írni fogok mindenképp - szeptemberre tervezem az utat, addig még van egy kis idő, megcsináltatom az útlevelet meg ilyenek.
2023. júl. 22. 19:36
4/12 anonim válasza:
Rendben, írj, de érdemes előre felkészülni, legalább fejben. Hidd el, néha én is megijedek magamtól, hogy atyaég, eljöttem a világ másik végére, de az ad biztonságot, hogy alaposan felkészülök az adott városra éa rövid idő alatt megjön az ismerősség érzése, pl. ha olyan helyen járok, amit már google streetviewn bejártam. 😉
5/12 anonim válasza:
Van egy ismerősöm aki szintén oda utazna egyedül mert nincs kivel, nagyon örülne neked. Ha éppen nem te vagy az véletlenül :)
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
#5 szerintem nem én vagyok, mert én még nem mondtam senkinek ezt, csak fejben gondoltam ki. De én is gondolkodtam azon, hogy lehet jó lenne egy utazótárs.
2023. júl. 22. 20:11
7/12 anonim válasza:
Londonban, Parizsban a hop on-hop off varosnezos buszok tenyleg jok, ugy is, ha leszallsz itt, ott. Akkor a kozlekedessel sem kell idegeskedned.
8/12 anonim válasza:
Ja, es a varosnezo hajok is nagyon jo, mert a legtobb latvanyossag a folyorol lathato.
9/12 anonim válasza:
Szerintem Londonban a legfeleslegesebb a Hop on. Rohadt drága és bármelyik double decker ugyanazt nyújtja pár fontért.
10/12 anonim válasza:
En nem emlekszem, ha utaztam volna teljesen egyedul(legalabbis nem tobb napot, fel napot-nehany orat tobbszor eltoltottem mar egyedul Londonban), viszont barati korben tobben is (Londonba is) es elmondasok alapjan nagyon elveztek. Tovabba egyedul biztos nem leszel, majd 9 millio ember lesz meg ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!