Lenne e olyan ember közületek aki szívesen kiköltözne Bécsbe.velem..?
arra gondoltam hogy ha lenne más is olyan helyzetben mint én hogy kiszeretne menni de nincs se ismerős,se semmi más kapcsolata hogy boldoguli tudna teljesen egyedül kint
És ha tényleg komolyan gondolja ezt valaki és elkelne neki egy partner akkor nyugodtan írjon nekem
Negatív válaszokat nem kérek köszönöm!
Tegyük fel, hogy nem tudok egyedül kiköltözni, de szeretnék. Tehát te azt javaslod, hogy akkor próbáljam meg veled, és akkor már ketten vagyunk rá képtelenek?
(Csak elméletben kérdezem, nem beszélek osztr...németül)
4 hónap múlva terveztem a kiköltözést,addig még lehet ismerkedni valamilyen szinten szerintem
De én megértelek téged,szóval nem foglak ilyen dologra kényszeríteni.
17L
Egyépként ez nem álmodozás,de amúgy lehet annak is venni.csak mások lehet álmodoznak róla és nem tesznek semmit.
De én minden erőmet bele teszem hogy legyen ebből az egészből valami,dolgozok is hogy meglegyenek azok a bizonyos körülmények ha véletlenül nem jönne össze valami
Csak gondoltam ha nem egyedül mennék talán valamivel jobb vagy esetleg könnyebb lenne
Német nyelvvel sem lenne gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!