Londonba mikor érdemes menni, hogy a lehető legolcsóbban kijöjjön az ember, de már jó idő legyen és lehessen rendesen várost nézni meg ilyenek?
Nekem erre a március vége a kedvencem; minden évben el szoktam menni akkor. Gyönyörűen virágoznak már a cseresznyefák a St. James Parkban, szép, napos idő szokott lenni, viszonylag meleg, de nem is túl meleg, vagyis városnézésre és mászkálásra tökéletes. Még nem főszezon, ezért nincs tele minden, a színházjegyek is elérhetőbbek, mint nyáron. (Számomra ez az egyik fő szempont, de azt persze nem tudom, te is színházaznál-e.)
Egyébként az tévhit, hogy ott rosszabb idő lenne mindig, mint nálunk. Sőt, tapasztalatom szerint 1-2 héttel előbb érkezik meg oda az igazi tavasz. Általában mikor ki szoktam menni, itthon még hűvösebb van kicsit, és a virágzás is pár héttel később kezdődik. Nyilván ez csak trend, kifoghatod, hogy épp zuhog az eső (ez bárhova mész bármikor előfordulhat), de ez a megfigyelésem, ami már vagy 8 évre visszamenő tapasztalatból adódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!