Zakopaneba ha kocsival megy az ember, milyen autópályamatricákat kell vegyen Szlovákiában, és Lengyelországban?
Waze csak arra enged fel, amilyen matricád van.
Zakopane környékén nincsenek fizetős utak Lengyelországban.
Valószínűleg a szlovák matricát sem érdemes megvenned, mert nem sok É-D irányú pálya szakasz van.
Ha Budapestről mész, akkor szerintem tök felesleges. Besztercebányánál van egy rövid fizetős szakasz, amit tudnál használni.
aha! tehát elég a magyar országos.
köszi!
Ha külföldre utazók, akkor érdemes tájékozódni az érintett országok útvonalairól, fizetési lehetőségekről, fajtáiról.
Nem hallgatni az itteni okosokra.
A Waze például megszűnik a határ átlépése pillanatában, mivel nem működik internet nélkül.
Van, hogy sok idő, mire be tudod állítani a netet, és ez utazás közben elég nehézkes.
Inkább rendes gps-t vigyél magaddal, amin pl. be tudod állítani hogy elkerülje a fizetős szakaszokat, stb.
korlatlan monilnetem ban, korlatlan EUroaminggal. Az miert nem jo?
es szlovakiaban melyik matricat kell vegyem? koszi
#4: Soha nem hallottam szlovák útdíjról szemelyautókra. Ez valami új dolog? Erről tudsz linkelni valamit?
#6: oké, hogy te életképtelen vagy és nem tudod beállítani a roamingot, ettől még nem kell mindenkiről ezt feltételezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!