A horvát tengerpart akkor is érdekes úticél lehet, ha az ember nem a strandon fekvős, semmittevős nyaralásokat szereti?
Röviden: Nem
10 napig voltunk vir szigeten, család süttette a hasát én meg szétuntam magam.
Béreltem 2x quadot. azzal kirándulgattam, meg elmentem hajókázni, meg befizettem magam arra a fánkos cumóra, amikor húznak motorcsónakkal. Ezen kívül csak ettem meg döglöttem telóval a kézben, mert nekem kint meleg van a semmittevéshez, fürdeni nem szeretek, inkább progizós vagyok, az meg nem nagyon volt.
Sup deszka is max pár órára kötött le, kiteozni meg nem lehet, mert ott és akkor nemigazán volt szél, szóval nekem összességében már uncsi volt pl Olaszországhoz, vagy Sziciliához képest
1.
Aki a Vir szigetre megy nyaralni, az ne csodálkozzon és csak magára vessen.
Ahogyan már többen is leírták, csoda szép helyek vannak szinte végig Isztrián és Dalmáciában is.
Viszont ha nincsen autód akkor gondjaid lehetnek, mert marhául nem megoldott a tömegközlekedés a tengerparton.
Én ott lakom a parton és pont látom az ablakból az egyik buszmegállót, ahol sokszor órákat is ácsorognak a meggyötört utasjelöltek.
Általában csak reggel jönnek sűrűbben a buszok, amikor mennek a gyerekek a suliba.
A Vir-nek viszont a közelébe se menjél, mert annál putribb, kopárabb hely nincs is, ráadásul a csatornázva sincsen így a sok szar és egyéb szennyvíz a szigetet körülölelő tengerbe folyik és ebben úszkálnak a nyaralók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!