Kezdőoldal » Utazás » Európa » Első közös nyaralásunk lesz 3...

Első közös nyaralásunk lesz 3 év után a párommal, 1 hétre megyünk Görögországba. A szállást és a benzinköltséget félbe fizettük ki. Ki fizet ilyenkor többet?

Figyelt kérdés

Ezen kivul felmerulo egyeb koltsegeket hogy rendezitek? Gondolok itt az etkezesre mondjuk

Hogy szokott ez nálatok zajlani?

Kicsit bennem van az hogy mégis ő a férfi neki azért ilyen térben több mindent kéne fizetnie nem? Mondjuk 60-40% ban legalább.

Ha elmentek a barátnőtökkel vagy barátotokkal akkor ki szokott fizetni többet?

Szoktátok hagyni ,hogy a párotok fizessen?

2023. jún. 26. 16:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
73%

Egy év után volt első közös nyaralásunk, felesben fizettünk mindent.

Ilyen gold digger nőtől, mint a kérdező, mentsen meg minden tisztességes férfit az Ég!

2023. jún. 27. 02:06
 22/27 anonim ***** válasza:
58%

"Kicsit bennem van az hogy mégis ő a férfi neki azért ilyen térben több mindent kéne fizetnie nem? Mondjuk 60-40% ban legalább."

Nem. 50-50.

2023. jún. 27. 07:32
 23/27 anonim ***** válasza:
72%
Három év után... három év alatt nem sikerült kialakítani az anyagiak eloszlását, miért pont egy nyaraláson szeretnéd? Ha eddig sem hívott meg sehova, nem kedveskedett ajándékokkal, akkor hidd el, most sem fog. Ő ilyen. Ha ez neked jó, akkor legyél vele, ha nem, akkor meg keress olyat, aki 70-80-100%-ot fizet, mert amúgy vannak ilyen pasik. Igaz, nekik elvárásaik is vannak...
2023. jún. 27. 08:01
 24/27 anonim ***** válasza:
69%

" egy nyaraláson egyszer kétszer nem hívod meg a lányt kajálni? Vagy nem hívhatod meg egy fagyira?"

Te hányszor hívtad meg a pasidat, hogy te fizettél??!

2023. jún. 27. 09:08
 25/27 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem ezek a kérdések inkább egy kezdődő kapcsolatban relevánsak. 3 év után már oly mindegy, meg már kialakult, nem? Lehet hogy idén ő fizette be az éves villanyszámladíjat, most meg te a szállást. Szerintem dolgozó embereknek idejük sincs ennyit matekozni.
2023. jún. 27. 13:45
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
A nőknek nincsen gerincük, ha pénzről van szó.
2023. jún. 27. 16:30
 27/27 anonim ***** válasza:
50%
Mindig az aktuális anyagi helyzettől függött. Ha épp én keresek jobban, én fizetek többet, ha ő, akkor ő. Nemtől függetlenül.
2023. jún. 28. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!