Kb. mennyi a benzinköltség Magyarországról Angliába?
Az út kb 1800km. Egy benzines autó átlag 7l-t fogyaszt autópályán (130 körül... ha 180-nal mész akkor 10-et). 18x7=126l benzin kell. 1l benzin kb 360Ft, vagyis kb 45000Ft az út. Csak oda!
Persze előfordulhat, hogy kevesebbet fogyaszt az autód, de az is, hogy többet. Ha út közben olcsóbb valahol a benzin, vagy drágább, az is befolyásolja a költséget. Legalább 2x meg kell állnod majd tankolni, mert ritkán van 70-80l-es tank az autóban.
Köszönöm szépen! Hát ez tényleg nagyon nagyon sok :s Ráadásul nekem nincs is autóm, vezetni sem tudok, csak arra gondoltam, hogy megkérnék egy ismerőst, hogy vigyen ki, és persze kifizetem neki a költségeket. De hát ez így sokszorosa, mintha valami fapados repülővel megyek, és esetleg még ráfizetek a csomagokra.
Költözésről lenne amúgy szó, és hát elég nehezen válok meg a holmimtól, ezért szeretném magammal vinni amit csak tudok. Tudom, nevetséges, de hát annyira ilyen kis gyűjtögető típus vagyok.
És lesz itt helyed tárolni a sok cuccodat? Ezt is gondold végig... meg, hogy aztán majd haza is kell juttatnod. Nem csak azt, hanem még azt is, amit itt felhalmozol.
Amúgy használhatsz fuvarcéget is. Te jösz repülővel, a csomagok meg utaznak kocsival. Több is van, mi az Árva Transot használtuk már és megvoltunk velük elégedve.
Tárolással nem lesz gond, el fognak férni (ha az itthoni pici lakásban elfértek, akkor ott nem lesz gond, sokkal nagyobb lesz a lakás). De ez a futárszolgálat nagyon jó ötlet, ez eszembe sem jutott. Olyan dolgokat szeretnék igazából vinni, amiktől nagyon nem szeretnék megválni, pl. a mamámtól kapott dobozok (pléh dobozok, amikben lehet tartani lisztet, cukrot meg ilyeneket), és már több, mint 100 évesek, ő is úgy kapta, szóval ilyen dolgokkal vagyok így, hogy nem akarom kidobni, eladni, elajándékozni, de nincs hol hagynom.
Meg hát én nem is igazán akarok visszajönni, úgyhogy olyasmiben nem gondolkodom, hogy visszafelé még több cucc lesz.
De ez a csomagküldő szolgálat nagyon jó ötlet, erre tényleg nem is gondoltam, de most utána fogok nézni.
Nagyon köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!