Első közös nyaralásunk lesz 3 év után a párommal, 1 hétre megyünk Görögországba. A szállást és a benzinköltséget félbe fizettük ki. Ki fizet ilyenkor többet?
Ezen kivul felmerulo egyeb koltsegeket hogy rendezitek? Gondolok itt az etkezesre mondjuk
Hogy szokott ez nálatok zajlani?
Kicsit bennem van az hogy mégis ő a férfi neki azért ilyen térben több mindent kéne fizetnie nem? Mondjuk 60-40% ban legalább.
Ha elmentek a barátnőtökkel vagy barátotokkal akkor ki szokott fizetni többet?
Szoktátok hagyni ,hogy a párotok fizessen?
11
Akkor csak a randizás alatt lehet ez?
Ha már együtt vagy valakivel x ideje sose lepheted meg ilyen dolgokkal?
Mondjuk egy nyaraláson egyszer kétszer nem hívod meg a lányt kajálni? Vagy nem hívhatod meg egy fagyira?
Ne haragudj meg de nekem van 2 fiú testvérem és azt láttam tőlük már fiatal koruk óta, nem csak a kapcsolat elején hanem mai napig meglepik a párjukat egy egy szál virággal, minden hónapban egyszer legalább elviszik a párjukat étterembe , sőt még wellnessezni is elszoktak járni hiába együtt vannak x éve, mostmár közös kasszán vannak de tesómék sose hagyták, hogy a nő fizessen. Ők ilyenek.
Én se azt várom el, hogy egész végig a párom fizessen, hiszen alapból sem ez jellemző nálunk
12
Te már csak tudod ;)
16
Miért szerinted akkor hogy kellene?
Első közös "nyaralásra" 2 hét után mentünk 🤦, 3 napra.
Mivel csóró egyetemista voltam, ő meg jól tartott egyetemista, ezért ő fizetett mindent, pontosabban a szülei.
Következő évben én már dolgoztam, ő nem, így én fizettem a többet, "hiába" én vagyok a nő.
Ennek már 17 éve és házasok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!