Kezdőoldal » Utazás » Európa » Első közös nyaralásunk lesz 3...

Első közös nyaralásunk lesz 3 év után a párommal, 1 hétre megyünk Görögországba. A szállást és a benzinköltséget félbe fizettük ki. Ki fizet ilyenkor többet?

Figyelt kérdés

Ezen kivul felmerulo egyeb koltsegeket hogy rendezitek? Gondolok itt az etkezesre mondjuk

Hogy szokott ez nálatok zajlani?

Kicsit bennem van az hogy mégis ő a férfi neki azért ilyen térben több mindent kéne fizetnie nem? Mondjuk 60-40% ban legalább.

Ha elmentek a barátnőtökkel vagy barátotokkal akkor ki szokott fizetni többet?

Szoktátok hagyni ,hogy a párotok fizessen?

2023. jún. 26. 16:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
56%
10: a nyaralás nem randizás.
2023. jún. 26. 19:44
 12/27 anonim ***** válasza:
72%
Egyszer ő fizeti a vacsorát, egyszer meg te. Mondjuk képzelem, hogy mikor ő fizet, akkor megvennéd az étlapról a legdrágább kaját, a legdrágább koktéllal és desszerttel :D
2023. jún. 26. 19:52
 13/27 A kérdező kommentje:

11

Akkor csak a randizás alatt lehet ez?

Ha már együtt vagy valakivel x ideje sose lepheted meg ilyen dolgokkal?

Mondjuk egy nyaraláson egyszer kétszer nem hívod meg a lányt kajálni? Vagy nem hívhatod meg egy fagyira?

Ne haragudj meg de nekem van 2 fiú testvérem és azt láttam tőlük már fiatal koruk óta, nem csak a kapcsolat elején hanem mai napig meglepik a párjukat egy egy szál virággal, minden hónapban egyszer legalább elviszik a párjukat étterembe , sőt még wellnessezni is elszoktak járni hiába együtt vannak x éve, mostmár közös kasszán vannak de tesómék sose hagyták, hogy a nő fizessen. Ők ilyenek.

Én se azt várom el, hogy egész végig a párom fizessen, hiszen alapból sem ez jellemző nálunk

2023. jún. 26. 19:55
 14/27 A kérdező kommentje:

12

Te már csak tudod ;)

2023. jún. 26. 19:57
 15/27 anonim ***** válasza:
66%
14: ezzel a mentalitással addig lesz kapcsolatod, amíg kinézel valahogy, meg nem akad fiatalabb. Használd ki azt a rövid kis időt.
2023. jún. 26. 20:00
 16/27 anonim ***** válasza:
78%
Miután az előbb közölted, hogy a palinak kell LEGALÁBB a 60%-át állnia, ezért nem csodálkoznék.
2023. jún. 26. 20:01
 17/27 A kérdező kommentje:

16

Miért szerinted akkor hogy kellene?

2023. jún. 26. 20:06
 18/27 anonim ***** válasza:
16%
Azert azt tudjuk ( vagy nem?), hogy hagyomanyosan noknek ugyanarra a munkara jelentosen kevesebb fizetest adtak, mintha ferfi volna. Itt gyokerezik ez a szemlelet.
2023. jún. 26. 20:23
 19/27 anonim ***** válasza:
74%
Hát szerintem iszonyatosan gáz ELVÁRNI hogy ezt meg azt meg amazt vegyen neked keresettel rendelkező felnőtt emberként. Ha pedig meghív illik felajánlani, hogy viszonzod neki.
2023. jún. 26. 20:23
 20/27 anonim ***** válasza:
66%

Első közös "nyaralásra" 2 hét után mentünk 🤦, 3 napra.

Mivel csóró egyetemista voltam, ő meg jól tartott egyetemista, ezért ő fizetett mindent, pontosabban a szülei.

Következő évben én már dolgoztam, ő nem, így én fizettem a többet, "hiába" én vagyok a nő.

Ennek már 17 éve és házasok vagyunk.

2023. jún. 26. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!