Tudnátok írni alap angol mondatokat?
Figyelt kérdés
Pár hét múlva megyek Angliába és csak a nagyon alap szavakat ismerem.Esetleg tudnátok írni alap angol kérdéseket?2023. jún. 13. 20:47
11/18 Thunderfairy válasza:
2-es hozzászoló. Ezért van valójában a nyelvvizsga. És nem azért hogy legyen egy papirod amit mutogatsz a cégeknek meg a haveroknak. Ha nem értik meg mit mondasz akkor a szóbelin megbuksz. Tehát ezzel pont azt mondtad hogy kell a nyelvvizsga ahól megnézik hogy mennyire is megy az angol. Az nagyon nem oké hogy valaki csak arra megy hogy papir legyen róla mert úgy kap több pontot felvételinél egyetemen.
12/18 anonim válasza:
Vennék 4-5 órát egy angoltanártól , megkérném, hogy tanítsa meg nekem a kiejtést is jól, és a legfontosabb mondatokat jól begyakorolnám a tanárral.
Mint pl. Hol találom a WC-t?
13/18 anonim válasza:
Úgy tűnik, hogy itt senkinek nem esett le, hogy teljesen felesleges bármilyen kérdést is feltennie a kérdezőnek, mivel úgysem fogja érteni a válaszokat!!
Bocs. :)
14/18 anonim válasza:
Azért annyit meg tud még tanulni, hogy egyenesen, jobbra, balra.
15/18 anonim válasza:
Nem tudom miért kell lepontozni a #13-ast, komolyan azt hiszitek, hogy egy elárvult szót is fog érteni ha nem kérést fogalmaz meg hanem kérdést tesz fel?
16/18 anonim válasza:
15.
A gyíkon mindig az értelmes válaszokat pontozzák le az agyhalottak.
17/18 Thunderfairy válasza:
Ahogy a 16-os mondja. Forditottan kell nézni. Minnél alacsonyabb a százalék, annál hasznosabb a válasz. Az én válaszom se tetszhetet a csak legyen papirunk angol beszélőknek.
18/18 anonim válasza:
Sose értettem, mi értelme kérdéseket bemagolni, ha az ember nem érti a rájuk adott választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!