Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bosznia-Hercegovina tényleg...

Bosznia-Hercegovina tényleg nagyon szép?

Figyelt kérdés
Különösképpen Szarajevó?

2023. máj. 10. 15:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

@10 Én meg jártam Európa összes országában Moldovától Liechtensteinen át Izlandig, nem random képekből tájékozódom.

De tessék, itt van pár:

[link]

[link]

[link]

Biztonság tekintetében szintén nemtom honnan szeded a hülyeségeidet, jottányit nem veszélyesebb, mint bármelyik másik európai ország, a hírhedten paranoid magyar külügy oldalán azonos besorolásban van például az Egyesült Királysággal.

2023. máj. 13. 11:22
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Na itt van a probléma akkor hogy amikor utazni van időd akkor elmész Moldovába :D

Oda maximum katasztrófaturistanak mehet az ember

Semmi nincs Boszniában ami ne lenne más környező országban

Ilyen fennkölt módon beszélni róla, vicces

Nekem meg a fotózás, fotók nezegetese a hobbim, amiből lehet tájékozódni

Nyilván intenzívebb élőben, de nem mást mutat egy kép

2023. máj. 13. 11:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
@12 Amikor utazni van időm elmegyek Kínába, Marokkóba, Bolíviába, Portugáliába meg Belaruszba is. Értem én, hogy te ehelyett inkább retteg a bosnyák mumusoktól meg velem vitatkozol arról, hogy szép-e egy ország, ahol még sosem jártál, de ettől még nem lesz igazad, Szarajevóról például még nem nagyon hallottam olyat, hogy valaki elment és nem imádta.
2023. máj. 13. 11:40
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Ez már átment kőkemény nagyutazó flexelesbe 😂 csak szólok

Szerintem akkor sem lesz szép Bosznia ha meg 6x leírod

Szarajevó meg nem véletlen nem egy turista központ

2023. máj. 13. 11:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
"Semmi nincs Boszniában ami ne lenne más környező országban" - az egyetlen muszlim ország a környéken, össze se lehet hasonlítani Horvátországgal. Már most is sok egyébként a turista Szarajevóban is és Mostarban is, de most még élvezhető, mert nincs akkora tömeg, mint mondjuk Prágában.
2023. máj. 13. 13:00
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Csak a bosnyákok nagy része muzulmán, szóval erős azt állítani hogy az egész ország muszlim

Másrészt én a muszlim országokért sem vagyon oda, de ha már azt a kultúrát akarnám akkor bőven nem oda mennek

Mecset van máshol, sokkal szebbek mint Boszniában

Nincs is saját nemzete az országnak, a történelme is gyér, en ezt nem tudom komolyan venni

2023. máj. 13. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!