Bosznia Hercegovinában milyenek a körülmények, és az életszínvonal Magyarországhoz viszonyítva?
Az érdekelne, h az átlagpolgárok milyen színvonalon, körülmények között (pl. lakások komfortfokozata stb.) élnek, mekkora a szegénység, és hogy ez első sorban miben nyilvánul meg.
Ha esetleg vki tudna linkelni vmi jó úti beszámolót, fényképsorozatot, azt is megköszönöm!
Hát fosnak nem nevezném, de nem jó. Élni nem élnék ott, de egyszer úgy szívesen körbenéznék ott rendesen.
Csak akkor szoktam arra járni mikor horvátba megyek. Nekem nincs semmi bajom B-Hval. Balkánnak balkán, de nem vészes. Kedvesek az emberek, van minden a boltban, étteremben is normális, jó kaját adnak, azt utak jók (szerintem sokkal jobbak mint nálunk, bár autópálya nem nagyon volt). Persze látni szétlőtt házakat, romokat, de szerintem ez ott már a helyi folklór része. Nyelvet nem nagyon beszélnek. Néhányan akik korábban az NSZK-ban dolgozhattak, tudnak valamennyire németül, és a fiatalok között is akad néha egy-két csekély angolos.
Még csak 2x mentem át autóval.
Gyönyörű tájak és nagy szegénység az egyik útvonalon és
még gyönyörűbb tájak és gazdagság egy másik útvonalon!
Üzemanyag kb.: 1 Euró/liter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!