Bosznia-Hercegovina tényleg nagyon szép?
Figyelt kérdés
Különösképpen Szarajevó?2023. máj. 10. 15:09
1/16 anonim válasza:
Igen. Szarajevónak a fekvése nagyon szép, maga a város inkább érdekesen eklektikus. De az országban rengeteg szép hely van, érdemes többfelé kirándulni.
2/16 anonim válasza:
Szarajevó is klassz, a neumi pici tengerpart esetleg és nekem Mostar egy varázslat volt.
3/16 anonim válasza:
Igen. Többször jártunk arra. Lefelé Mostarban állunk meg, visszafelé Szarajevóban. (Kávé, baklava) Kanyarban jók vagyunk. 😀. Ne térj le az útról, szerintem még sok az akna.
4/16 anonim válasza:
Tenyleg, de ezt otthonrol is le tudod ellenorizni. Es Nyugat-Europabol is mennek turistak, akik elegedettek.
5/16 anonim válasza:
Szarajevó a világ kevés igazán nagyszerű városának az egyike, Mostar lenyűgöző, a kettő között meg olyan, mint Svájc. Ár/érték arányban verhetetlen ország.
7/16 anonim válasza:
Én imádom Szarajevót, fantasztikus hely, akárhányszor vissza tudnék menni oda.
Mostar nekem nem jött be egyáltalán. A közeli Blagaj Tekke és Pocitelj viszont nagyon tetszett.
Jajce is tetszett, sok látnivaló van.
8/16 anonim válasza:
Pff hat ha már lenne pár napom utazni, biztos hogy nem oda mennek :D
9/16 anonim válasza:
@8 Voltál akár a környékén is? Ezerszer jobb hely, mint az agyonajnározott Horvátország.
10/16 anonim válasza:
Nem de több ezer fotót láttam már Európáról… akkor már elég Szlovéniába menni ami ráadásul tejesen biztonságos, Bosznia már nem annyira…
Horvátba’ meg mindig a tenger miatt mennek, ami ugye Boszniában nincs… jah bocs csak az a 2 kilométeres szakasz
Itt aki írta hogy olyan mint Svájc arról szeretnek képeket 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!