Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyibe kerül az étel nyaralá...

Mennyibe kerül az étel nyaraláson?

Figyelt kérdés

Sziasztok, először utazok Európa országaiban, 10-14 napot mennék barátommal vonattal, szeretnénk minél olcsóbban kijönni, de mégis viszonylag igényesen étkezni (értsd: inkább eszünk helyi ételeket és gyorskaját, mint otthonról hozott zacskóslevest és konzervet, de az sem kizárt). Szállásokon akár főzni is tudunk, van időnk keresgélni olcsóbb szupermarketeket, standokat. Dánia, Prága, Franciaország, Spanyolország, Olaszország lenne az úticél.

Szerintetek az alábbi országok árait és a mi szempontjainkat tekintetbe véve mennyivel számoljunk egy főre napi költségvetésben?

2023. ápr. 8. 23:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
Én mostanában több országban voltam. Felé annyiba kerül a kaja a boltokban. De , ha ön bemegy akkor lehet , hogy kitor önön a vásárlási láz, hogy ez is olcsó az is olcsó.Becsbe egy lakoma a sétálón 5€.Biztosan nem tudja megenni az összeset.En most ahol vagyok 1kg hustermeket veszek 700ft-ert , de hát kell venni még mást is. És hipp-hopp 1500-1800ft/nap, mert váltani kell néha.De szerintem jobb a fel panzió többet lát az ember. Így többet nem megyek sehova , mert nem eri meg. Jobb a kényelem.
2023. ápr. 10. 14:52
 22/24 anonim ***** válasza:
90%

egy lakoma 5 ajró a bécsi sétálón?

Egy gombóc fagyi 2-3 euró :D

5 euróért egy hot-dogot kapsz.

2023. ápr. 10. 14:59
 23/24 anonim ***** válasza:

XD

2023. ápr. 10. 15:04
 24/24 anonim ***** válasza:
Énn is vóttam bécsbe , intyen kalyát gapól a halylégdalan édkesztetőbe.
2023. ápr. 10. 15:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!