Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit csináljak? A többi lent.

Mit csináljak? A többi lent.

Figyelt kérdés
Elég nagy dilemmában vagyok, egyik barátnőmmel megbeszéltem, hogy jövőre kimegyünk Ausztriába a nyári szezonra dolgozni. Én úgy gondoltam, hogy együtt kimegyünk, és idővel mindenki megy a saját útjára(ez nem kihasználás, mivel ő is jól jár, amúgyis más terveink vannak, én majd tanulni akarok Németországban). Viszont a megindulás tényleg nagyon nehéz, és úgy voltam vele hogy milyen jó lesz legalább nem leszek egyedül. Viszont ez a nő bolond, csak egyet fúj, kb 5 percnél nem bírom tovább hallgatni a hülyeséget, nekem ez büntetés lenne, ha egy helyen kéne lennünk, és egésznap a hülyeséget kellene hallgatom, vagy én mennék el, vagy mivel én szinte perfektül beszélek németül, én tennék úgy alá, hogy elzavarnák. Szóval szerintetek így kimenjek vele, vagy menjek inkább egyedül? Az az igazság, hogy egyedül félek ki menni, ennyiben lenne jó hogy legalább eleinte lenne mellettem valaki, utána már nyilván másabb lenne.

2022. dec. 13. 23:29
1 2
 11/12 NTBS ***** válasza:
92%
Menj ki egyedül vagy keress helyette mást. Mindkettő esetében jobban jársz.
2022. dec. 16. 16:01
 12/12 anonim ***** válasza:

Voltam hasonlo helyzetben. Munkahelyen egyik kolleganommel gondoltuk kiveszunk kozosen albit. De annyira nem ismertem, csak munkahelyen szimpatikus volt.. Albikereso procedura kozben kiderult elmeroggyant, volt h lakasnezes utan beultunk meiibe egy hambira pl. es undoritoan beszelt az eladoval. Lepten-nyomon osszeveszett mindenkivel, egyszeruen idegbeteg/elmeroggyant szegeny.

A porcedura kozepen elegem lett, megmondtam neki h osszeegyeztethetetlenek az igenyeik a lakasok teren, ez igy nem mukodik, igy mindenki egyedul folytassa tovabb a lakaskeresest..

Te is mond meg neki h annyira masok az igenyeitek es celjaitok, h ezt igy lehetetlen osszeegyeztetni, aztan puszi pa. Engem a csaj megutalt, de szarcsikazom le, mert ilyen emberekkel, akik ilyen undoritoan viselkednek, alapbol nem baratkozom. Es mondom, az irodaban teljesen normalis volt a viselkedese..

2022. dec. 18. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!