Mit csináljak? A többi lent.
Voltam hasonlo helyzetben. Munkahelyen egyik kolleganommel gondoltuk kiveszunk kozosen albit. De annyira nem ismertem, csak munkahelyen szimpatikus volt.. Albikereso procedura kozben kiderult elmeroggyant, volt h lakasnezes utan beultunk meiibe egy hambira pl. es undoritoan beszelt az eladoval. Lepten-nyomon osszeveszett mindenkivel, egyszeruen idegbeteg/elmeroggyant szegeny.
A porcedura kozepen elegem lett, megmondtam neki h osszeegyeztethetetlenek az igenyeik a lakasok teren, ez igy nem mukodik, igy mindenki egyedul folytassa tovabb a lakaskeresest..
Te is mond meg neki h annyira masok az igenyeitek es celjaitok, h ezt igy lehetetlen osszeegyeztetni, aztan puszi pa. Engem a csaj megutalt, de szarcsikazom le, mert ilyen emberekkel, akik ilyen undoritoan viselkednek, alapbol nem baratkozom. Es mondom, az irodaban teljesen normalis volt a viselkedese..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!