Csak 3 csatorna jön be 150 helyett, többi sikertelen. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Albérletbe költöztem, itt van kábel tv (vodafone), de otthon nem volt, ezért nem értwk hozzá. Az előző lakónak működött. Lehet valamit rosszul állítottam be?
Tv paprika meg még kb 3 csatorna bejön, netflix is, a többinél 'a kívánt adatfolyamra hangolás sikertelen'.
Amit próbáltam, a kábelek igazgatása és új keresést futtattam a csatornákra. Nem változott.
2022. máj. 1. 20:56
2/6 anonim válasza:
Esetleg nem hívnád fel a szolgáltatót?
3/6 anonim válasza:
Van mediabox? Ha az egyik helységben van(pl egy nagyobb ház/lakas ahol több szoba van), de ahol éppen te vagy ott nincs, akkor minden csatornát nem fogsz tudni nézni. De ha kérsz a Vodafone ad, attól függ milyen csomagban vagy. Az egyik családtagomnak van 3 is Az analog egyre jobban szorul ki.
4/6 anonim válasza:
Most vezetik ki az analógot a Vodafonenal.. Kérni kell média boxot.
5/6 A kérdező kommentje:
előfizetésem és media boxom is van
2022. máj. 2. 07:05
6/6 anonim válasza:
Akkor szórakozz el a beállításával:
Nem tudok pontos leírás adni, mert nekem Tarr kfts kábeltv, van, ott is kellett sokat vacakolni mire rendesen megtalált minden catornát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!