Erősítő egyik csatornája nem működik, mi a baj?
Hát ha 3 hónapos és nem szól, akkor mi itt a kérdés, viszed vissza és előadod a garanciális problémádat.
Egyébként számtalan hibája lehet.
Ha 3 hónapos akkor érdemes volna garanciáztatni. Termékről küldesz linket?
Rádió van rajta? Ha rádióra nyomod akkor is ez a jelenség?
BALANCE vagy valami "mono " állítható nincs rajta? Kidobni szerintem nem érdemes.
Ez egy sztereó erősítő, nem surround. El kell szomorítsalak, de ez sajnos a bóvli kategória. Látom 2x200 wattnak írják, de egyébként sajnos 2x100 sincs.
Ha szétszeded találni egy minimál elektronikát fogsz találni beledobva. két legegyszerűbb komplementer végfok van benne, trehány összeszerelési minőségben, egy filléres hangszínszabályzóval illetve bemenetválasztóval. Műszaki tartalma pár ezer Ft-ot ér csak.
Nyugodtan szedd szét, gyakori hibái be nem forrasztott alkatrész lábak, vagy olyan minőségű forrasztás, ami már el is engedett, nem is volt jó soha. Aztán gyakori hiba még a vezetékelés hibája, sosem volt rendesen odaforrasztva és egyszerűen leesik. Elképzelhető hogy szétszeded és rögtön szemed elé tárul a hiba.
Nyilván lehet rossz félvezető is benne, de minden félvezetője kommersz, kereskedelemben kapható, helyettesíthető.
Kérdésedből csak az látszik hogy nem vagy jártas a témában, ha jártas lennél nem kérdeztél volna ilyet.
Én ha nem is pont ilyet, de nagyon sok ehhez hasonló kínai költséghatékony terméket láttam és javítottam.
Te azt feltételezed az árából kiindulva hogy nagy bonyolultságú végerősítő van benne, precíziós, válogatott áramköri elemekből felépítve? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!