Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak nekem tűnik úgy, hogy...

Csak nekem tűnik úgy, hogy ezt a hatalmas ellenzéki összefogást egyedül MZP csinálja teéjes erővel? A többi pártelnök, stb. hol van? Alig látni őket. Én nem érzem azt, hogy igazán odatennék magukat és mindent elkövetnének a fidesz leváltásáért.

Figyelt kérdés

2022. márc. 11. 11:03
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Ez azért jó, mert a várható bukás után MZP-vel lehet elvitetni a balhét.
2022. márc. 11. 11:06
 2/3 anonim ***** válasza:
23%

A pártelnökök kicsit meg vannak sértődve, hogy az előválasztó szavazók egy vidéki polgármestert alkalmasabbnak láttak vezetőnek mint őket. Hát szopacs.

Így most azt mondják hogy MZP-t akartátok, tessék itt van kenjétek a hajatokra.

2022. márc. 11. 11:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Nyilván könnyű lesz rákenni MZP-re, hogy miatta buktak el. Viszont az beszédes, hogy inkább őt választották a szavazók, ez a pártelnökökre nézve nem vet jó fényt, mert kaptak egy visszajelzést, hogy alkalmatlan bohóc banda. Én jobboldaliként csak MZP miatt szavazok rajuk, de amúgy nagyon kellene már egy értelmes, új párt, nem pedig a megszokott söpredék, akik 4 évente mindig pofára esnek, de a millás fizuért beülnek persze a parlamentbe.
2022. márc. 11. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!