MZP-re miért nem szólnak rá nyíltan a pártelnökök, hogy fogja már be végre?
Meddig fogja csinálni ezt az önmagát lejárató beszédeket? Miért nem veszi észre, hogy a kevesebb néha több? Állandóan olyan kijelentéseket tesz, amit meg ha meg is ért sokszor az átlagnál értelmesebb ember, hogy mit akar mondani vele, akkor is annyira félreérthető idétlen módon teszi, hogy fél perc kiforgatni az egészet. Ez az idős fideszes szavazók duma pedig semmilyen szinten nem elfogadható, még akkor sem, ha nagy valószínűséggel amúgy igaza van. Ez olyan dolog, hogy én is mondhatnám azt, hogy a lakosság fele tudatlan stb, ami valszeg igaz is, de ezzel választást nem lehet nyerni.
Komolyan, egy normális ellenzéki érzelmű szavazó mit érez ilyenkor egy ilyen MZP beszéd hallatán? Mert ezek után nagyon nehéz megmagyarázni, hogy miért is jobb, mint a Fidesz.
"Nekem szimpatikus hogy őszintén kimondja amit gondol, te is leírtad hogy igazat mond."
Ezt értem, de az a baj, amit ő sem ért meg valszeg (mert különben nem mondana ilyeneket), hogy az átlag magyar ember egyszerű, egysíkú gondolkodású, aki nem bír értlelmezni két összetett mondatot. Én ezt leírhatom, mert nem vagyok jelölt, nem akarom megnyerni az embereket, de ő nem fogalmazhat ennyire nyersen, neki csak olyan kijelentéseket szabad tenni, amivel növeli a szimpátiáját az egyszerű tanulatlan emberek szemében. Sajnos nem az értelmiségen múlik egy választás sem, hanem a 8 osztályos, szakmunkás egyszerű embereken, ők vannak többen, meg a nyugdíjasok.
"Sokkal szimpatikusabb ez a hozzáállás."
100-as IQ felett igen, de az átlag embernek meg taszító, mert nem érti, és ez MZP felelőssége lenne, hogy úgy beszéljen, hogy mindenki megértse.
Kedves kérdező.
Teljesen egyetértek veled.
Egy VOLT ellenzéki szavazó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!