Hadházy arról írt, hogy szólt az ellenzéki pártelnököknek Bíró 50 milliós mutyijáról. Ki hazudik, kinek van igaza?
Ha az ellenzéki pártok tudván tudtak erről sárosak, ha Hadházy hazudik, ő a sáros.
Nem mindegy?
Ha kiderülne hogy hogy Orbán Viktor az egész államvagyont kilopta, és mellette még a turulmadarat is megbäszta, annak sem lenne semmi következménye...
Nem tudom mennyire propaganda ez a Bírós dolog, pont a helyi választás előtt futott fel az ügy..
De van egy központilag vezérelt ügyészségünk,nekik már rég meg kellett volna tenni a szükséges lépéseket ebben az esetben, nem ?
"Akkor Hadházy egy propagandista?"
Ha esetleg vennéd a fáradtságot, hogy gondolkozz és keress...
Ezt a hírt szeptember vége felé hozták le a kormányközeli portálok. Tett valaki feljelentést? Tett valamit az ügyészség?
Mondjuk az is cink, hogy Hadházy nyíltan leírja, hogy tudta van vaj a füle mögött.. legközelebb így lesz a miniszterelnök jelölttel is? :D
"De akkor Hadházy mit talált? És ha szólt a pártelnököknek, azok miért kussoltak?"
Nem tudom, de ha lenne egy nyomozás akkor ez így már megállna talán bűnpártolásként is szerintem és ha a mentelmi bizottságban többségben vannak a Fideszesek..
Ebben a szituban ha én Fideszes lennék, akkor megpróbálnám mindkettőt bíróság elé vinni. Magaslabda és öngól :)
"A bűnpártolás az, amit Polt meg az összes fideszes csinál :D"
Ezen felül a BTK szerint az is amit Hadházy csinál,ha van részletes tudomása a dolgokról. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!