Vona azt mondta, hogy ha 2018-ban sem nyer a Jobbik lemond a pártelnökségről, viszont újra indulni fog a pozícióért. Mit gondoltok?
Ez olyan mint a nem vesz többé poharat a kezébe (alkoholisták mondják). Na ná mert üvegből iszik.
Le mond mer mi a fity fenét tehetne. Mikor választási győzelmet ígért 18-ra. DE nem esne ki a pikszisből ezért újra indul. Ennyi.
Megjött a sok jósnő akik elmondják hogy mi fog történni a 2018-as választásokon. És ez 100%-ig biztos.
Egyébként ti hallottátok azt hogy a nyugdíjasok nyugdíja 500 forinttal emelkedett? Mert amikor én hallottam nem bírtam abbahagyni a nevetést
Mert most mindenki azt mondja hogy kizárt hogy a jobbik győzzön, a fidesz fog. Na de. Szerinted 2014-ben a brazil - német meccs előtt legtöbben mit mondhattak? Azt hogy a brazilok simán megverik a németeket. Mennyi lett végül az állás? 7-1 re megverték a brazilokat. Amit szerintem max csak a részegek mertek volna kimondani.
A politika is ilyen. Bármi megtörténhet. Nem lehet kijelenti biztosra sem azt hogy a jobbik nem fog nyerni, sem azt hogy a fidesz fog győzni, de azt sem hogy az mszp még a parlamentbe se kerül be...
Egy ideje a Jobbik nagyon megosztó vonalat követ, amely párton belüli ellentétekhez vezet. Nagyon sok olyan szinpatizánst ismerek, akik csalódottságukban hagyták ott a pártot. Lehet, hogy sikerül új rétegeket megszólítani, de mit ér, ha közben a "hátország" ugyanennyivel morzsolódik le?.
2018, biztos szoros lesz, de jelen állás szerint nem várok jobbikos győzelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!