Aki kiköltözött Ausztriába, annak megérte?
10. Sima lakáshitelt vennék fel a munkabér terhére.
Viszont nincs másik lakásom fedezetként arra, hogy hitelt vehessek fel. Vagy nem ezt hívják jelzálogkölcsönnek, amikor egy másik lakás a fedezet?
11: NEM! Nem másik ingatlan kell. Lehet, de nem kell.
A vásárolt lakás is lehet az ingatlanfedezet. Munkabér terhére egyetlen bank sem fog neked normális kölcsönt adni 3-400.000 EUR-t...
Ha én felsőfokon beszélném a nyelvet, akkor
már rég kimentem volna.... Neked ajánlom! De csak pénzszerzésért.
Én úgy csinálnám, hogy ott legyek nyugdíjas, aztán az ottani nyugdíjamból itthon vígan megélnék majd.
"Éveken át szórtam a pénzt albérletre"
Szerinted mitől lenne ez másképpen Ausztriában??!
18. A fizetésekhez mérten azért más a helyzet :) De amit te írsz, azt más vonatkozásban írtam, mégpedig arra, hogy szívesen vennék hitelre egy lakást, hogy ne albérletre szórjam a pénzt. Eleinte persze nyilván ez lesz, de idővel azért veszek majd egy lakást.
19. Németországban éltem egy évet, ott tanultam meg németül. Imádtam ott élni, de sajnos haza kellett jönnöm. Ennek már lassan 10 éve, azóta az ottani ismerőseim szerint nem éri meg visszamenni, már nem az az ország ami volt. Akkoriban nagyon kedvesek és befogadóak voltak a németek. Más országokban nem tudom, mi a helyzet, de a nyelvtudás miatt Ausztriára gondoltam. Köszönöm, hogy ennyi országot írtál, lehet, hogy máshol is körülnézek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!