Anglia tényleg olyan rémes hely, mint ahogy a cikkben leírják?
Amolyan Max Max szerű kegyetlen, szívtelen, érzelmetlen világnak tűnik a leírásból ahol az emberek utálják egymást, az egészségügyben nem segítenek a betegeken és még a nap sem süt.
Londonban, 2 utcára a Madame Tuassondtol
Munka után meg beutaztam egész Angliát, voltam mindenféle, akkor mindenhol laktam, Airnb-kben legfőképpen
Nagyon jók ott a bulik😅
Egyébként a művészetek rajongoinak nagyon szép hely mert híres a kultúrájáról.
Viszont elég mozgalmas, és forgalmas hely, tele van étteremmel, borokkal, üzletekkel, sok turistával, és az éjszakai élet folyamatosan zajlik. De ez elmondhato Londonrol is😅 szép kis hely Brighton:)
15
Arrafele nem sok a késelés, balhék?
Nincs sok chav és scully.
Én északi városokban éltek és csak ilyen mini gengsztereket látni mindenhol csuklyával, sállal az arcukon, 17-18 évesen.
Brighton drága
Kifejezetten turisztikai
Amúgy jónak jó csak rengeteg az ember állandóan
16: Poole, Bournemouth és Dorset
Poole nagyon nagyon drága és annyira nincs közel a tengerhez, kb 1 óra séta. A másik kettő az közelebb van és olcsóbb is:) mindegyik nyugis, és biztonságos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!