Megkaphatom a vízumot emelt angol érettségivel?
Atugrottam felette, valóban. De ha egyetemre készülsz, akkor csak van egy pici eszed, ergo képes vagy ranezni a választott egyetem oldalán, hogy mik a feltételek. Alapból a magyar vizsga eredmények kalap kakit sem érnek Magyarországon kívül.
A vízumhoz nem emelt angol érettségi kell 😂
Pénz igazolás (bankszámla kivonat mondjuk), lakhatási igazolás (akár az iskola kollégiumától) meg persze a papír arról, hogy felvettek. Ha ezek megvannak mehetsz benyújtani a kérelmet.
Akkor megegyszer. NEM. A magyar emelt angolnyelvu érettségi Magyarországon kívül seholsem er semmit.
De amúgy meg a vízumot az egyetem miatt igenyelnéd, ergo az kell, ami az egyetemhez kell.
7: de nem érted, amit a többiek írnak??
Az egyetem határozza meg, hogy milyen nyelvvizsgát kérnek, a vízumhoz meg kell az egyetem visszaigazolása, hogy felvettek oda, és ezért kérsz tanulmányi vízumot.
Sima turistaként meg mehetsz vízum nélkül is...
Magyarul nem értesz, akkor miként akarsz emelt angol érettségit lerakni? Áruld már el, sima szövegértésnél elbuktál.
Leírták, nem fogadják el az emelt angol érettségit. Nem tudod értelmezni még a magyar mondatokat se, csak, ha szószerint a szádba rágják, akkor inkább felejtsd is el a kiköltözést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!