Kezdőoldal » Utazás » Európa » Megkaphatom a vízumot emelt...

Megkaphatom a vízumot emelt angol érettségivel?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom, B2-es angol kell hogy megkapd a vízumot. Egyetemre mennék ki, jövőre érettségizem. Muszáj nemzetközi vizsgát tennem, vagy elfogadják az emelt angol érettségimet is?

2022. máj. 10. 07:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
27%
Nem kell a beutazashoz vízum. Esetleg ha konkrét kérdést tennél fel, még lehet hogy választ is kapnál rá....
2022. máj. 10. 09:39
 2/16 A kérdező kommentje:
Írtam hogy EGYETEMRE mennék, tehát nem csak beutaznék…
2022. máj. 10. 10:41
 3/16 anonim ***** válasza:
92%

Atugrottam felette, valóban. De ha egyetemre készülsz, akkor csak van egy pici eszed, ergo képes vagy ranezni a választott egyetem oldalán, hogy mik a feltételek. Alapból a magyar vizsga eredmények kalap kakit sem érnek Magyarországon kívül.

[link]

2022. máj. 10. 10:48
 4/16 anonim ***** válasza:
63%
Emelt angol érettségi 🤣🤣🤣
2022. máj. 10. 11:32
 5/16 anonim ***** válasza:
61%

A vízumhoz nem emelt angol érettségi kell 😂

Pénz igazolás (bankszámla kivonat mondjuk), lakhatási igazolás (akár az iskola kollégiumától) meg persze a papír arról, hogy felvettek. Ha ezek megvannak mehetsz benyújtani a kérelmet.

2022. máj. 10. 12:18
 6/16 anonim ***** válasza:
57%
TOEFL kell
2022. máj. 10. 12:21
 7/16 A kérdező kommentje:
Istenem hiba volt ide kérdést kiírni. 🤦🏻‍♀️ Nem azt kérdeztem hogy kell-e és nem is az egyetemhez hanem a vízumhoz, hanem hogy LEHET-E a vízumnál azzal kiváltani, mivel a Brexit miatt B2-es angol a kötelező, és az emelt angol érettségi meg pontosan azt igazolja…Tojáshéj még a seggemen, gondoltam megkérdezem… Na mindegy.
2022. máj. 10. 12:58
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor megegyszer. NEM. A magyar emelt angolnyelvu érettségi Magyarországon kívül seholsem er semmit.

De amúgy meg a vízumot az egyetem miatt igenyelnéd, ergo az kell, ami az egyetemhez kell.

2022. máj. 10. 13:01
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

7: de nem érted, amit a többiek írnak??

Az egyetem határozza meg, hogy milyen nyelvvizsgát kérnek, a vízumhoz meg kell az egyetem visszaigazolása, hogy felvettek oda, és ezért kérsz tanulmányi vízumot.

Sima turistaként meg mehetsz vízum nélkül is...

2022. máj. 10. 13:18
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Magyarul nem értesz, akkor miként akarsz emelt angol érettségit lerakni? Áruld már el, sima szövegértésnél elbuktál.

Leírták, nem fogadják el az emelt angol érettségit. Nem tudod értelmezni még a magyar mondatokat se, csak, ha szószerint a szádba rágják, akkor inkább felejtsd is el a kiköltözést.

2022. máj. 13. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!