Kezdőoldal » Utazás » Európa » Megkaphatom a vízumot emelt...

Megkaphatom a vízumot emelt angol érettségivel?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom, B2-es angol kell hogy megkapd a vízumot. Egyetemre mennék ki, jövőre érettségizem. Muszáj nemzetközi vizsgát tennem, vagy elfogadják az emelt angol érettségimet is?

2022. máj. 10. 07:20
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%

Nem bántásból, de emelt angol érettségivel nem sokra mész xd még Magyarországon is azok csinálják, akik másból nem jók (mint pl a matek vagy a töri)

Külföldön meg pláne nem érsz vele sokat, akkor oda már több emeltet csinálj (kb 3) és nem elég a magyar központi érettségi

2022. jún. 14. 07:00
 12/16 anonim válasza:
+csinálj egy normális C1 nyelvvizsgát (Cambridge, TOEFL)
2022. jún. 14. 07:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Az emelt angol érettségit sehol nem fogadják el. Kimondott nyelvvizsga kell, ami IELTS vagy TOEFL illetve cambridge nyelvvizsga.
2022. jún. 24. 13:03
 14/16 anonim válasza:
13 igaza van
2022. jún. 26. 08:28
 15/16 anonim ***** válasza:

A legtöbb egyetemhez IELTS vizsga kell, angolul. Ehhez tudsz jelentkezni különböző iskolákba ahol felkeszitenek rá jo pénzért, aztán elmesz vizsgázni, ha sikerül és ez az elvaras az egyetemhez, illetve a többi feltételek megvannak (kitűnő bizi es érettségi, ajánlólevel, pénz mert minden egyetem horrorisztikus osszeg, lakás, stb) akkor mehetsz is.

Nem is ertem az emelt angol érettségi egy b2nek felel meg de még csak nyelvvizsga bizonyítványt se kapsz érte, tehát még csak nem is nemzetközi.

A vízumhoz nem kell nyelvvizsga se semmi ilyen, pénz kell, illetve lakhatas, fizetési papírok és ilyenek.

2022. júl. 20. 11:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Bár mi nem egyetem miatt megyünk ki, de nekünk,,nyelvvizsgáznunk" is kellett egy központban, úgy hogy mindkettőtöknek van nyelvvizsgája, plusz párom szaknyelvi tolmács 😀 de mivel nem angol nyelven voltak az órák, ezért nem számít. Lehet egyetemnél ez máshogy van, de valószínűleg valóban IELTS vagy valami hasonló cucc kell
2022. aug. 18. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!