Angol tanulás a gap yearban Európában?
Itthon töltöm a középsuli és az egyetem közötti évem (gay year) és nem azért mert nem kerültem be, felvettek, de pihenek kicsit.
Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy tavasszal szeretnénk utazni a barátnőmmel. Sajnos London, Hollandia, Németország, Róma nem igen kerülhet szóba. Sajnos jelenleg havi 75 000 forintért dolgozok 8-9 órában. 180 000 körüli a pénzügyi OKJ-s képzésem. Tehát majdnem 3 hónapi fizu. Telefont kellene vennem, mert ezt már nem tudom sajnos használni, jó megint feleslegesen beszélek.
A lényeg, hogy kb 150 000 forintot tudnánk fejenként rászánni.. szállással, utazással együtt és azért 2 éjszakát mindenképp ott kellene tölteni. Valamikor május előtt az emelt angolom miatt szeretném élesben tesztelni magam.. Nem jegyet akarok a tudásomra, hanem visszacsatolást! :)
Szerintetek hova érné meg menni?
18/L
A gay yearen felnevettem, tudom, hogy csak elgépelés.
Angolt pedig leginkább Angliában érné meg "tanulni" bár 2 nap nem sok mindenre elég.
De Prágába ennyi pénzből kényelmesen elmentek akár 4-5 napra is. (Budapest-Győr-Prága busszal oda-vissza 16 ezer forint. Bookingon szállások ezrei, lemondási díj nélkül, stb) Bécsbe is mehettek,bár oda inkább német kéne, de szinte mindenhol beszélnek angolul, szóval.. ja.
Gay year.. :D
és az elgépelés jelen esetben még pontos is mert barátnő barátnő. Ezért is mennénk lényegében, 3 éves évforduló.. :)
Igen Prágában mi is gondolkodtunk, de picit messzebb.. Mondjuk ilyen Dánia, Török, Görög..de hát elég húzós mindenhol. Most nézegettem és beírtam 2 éjszakát a dátumnál nézem legolcsóbb huszon valamennyi. Mondom hát két éjszakára az jó, de ez per éj.
Lehet én vagyok eltájolva.. de nekem ez soknak tűnik
Vannak lehetőségek pl ott a workaway, ott melóért cserébe kapsz szállást, néhol ellátást is, csak hát akkor napi 5-6 óra ugrik, meg nehéz normálisat találni. De fejenként 150-ből egy hónapig is el lehet evickélni, Angliában Írországban sok lehetőség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!