Anglia tényleg olyan rémes hely, mint ahogy a cikkben leírják?
Amolyan Max Max szerű kegyetlen, szívtelen, érzelmetlen világnak tűnik a leírásból ahol az emberek utálják egymást, az egészségügyben nem segítenek a betegeken és még a nap sem süt.
Van benne ráció
Az időjárás az évekhez képest rengeteget változott jelenleg nem is emlékszem arra mikor esett utoljára az eső
A Brexit óta munkaerőhiány van aminek az itt élő látja a kárát
Rád dobnak még 1 vagy 2 ember munkáját is
Szóval elvárás a végtelenségig van
Az ételt sose szerettem eljárok inkább lengyel boltba magyar tejfölt venni meg felvágottat
Az emberek (angolok) a saját világukba vannak az hogy léteznék más emberek is nem számít .. Be áll a sorba a boltba beszélget a pénztárossal 5 percet vihog mint valami isten verte dedós az hogy 20 ember van még mögötte leszarja
Szóval tömören ennyi
Sok az indiai,pakisztáni,és az egyéb náció,szóval vannak népek.
Biztos,hogy már nem annyira jó,mint régebben 10-15 éve.
Éltem ott igaz csak 2 hónapot míg dolgoztam de többször jártam már ott. Nem igaz. Az angolok egy elég befogado "faj" és próbálnak segíteni mindenkin. Persze kivetel mindig lesz, de érted.
Az időjárás eléggé borús sokszor bár most 40 fok van éppen, és az eső sem esik, de én szerettem az esős időt is.
A beteg embereken segítenek, a legtöbb kórház állami és nagyon jól felszerelt nagyon kedves és segítőkész orvosokkal, tudom mert voltam ott korhazba sajnos.
2 hónap alatt ennyit sikerült megtanulnom úgymond. En szerettem ott elni, Magyarország jóval inkabb elmaradott ország
En kint csináltam az egyik szakmai gyakorlatomat.
Egy csoda az egesz hely, az egész mentalitás, és még az idő is jó. Az eső sokat esik, de legalább nincs olyan szárazság mint itthon.
Az emberek kedvesek, főleg Londonon kívül, de ott is, csak mivel elég nagy város mindenki rohan a dolgaira, stb.
Nagyon drága hely, de engem lenyűgözött pedig voltam már előtte Angliában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!