Anglia vagy Írország?
Hárman mennénk dolgozni.
Anglia:
font alapú számla, külföldi bankban kell csinálni.
Kint lakik egy rokonom, sok dologban tudna segíteni
Nehezebb kijutni, de nem lehetetlen
Írország:
Euro alapú számla, Magyarországon is meg tudom nyitni és intézni
Nem ismerünk ott senkit
Könnyebb kijutni, unio
Angolul beszélünk mindhárman.
Hova lenne érdemesebb menni? Több információt egyenlőre nem vettem figyelembe, pl hol lehet jobban keresni, milyen az élet stb. Ezekre lennék kíváncsi. Lebeszélős kommenteket hanyagoljuk, inkább nem is válaszolok rájuk. Köszönöm.
Írországban is a helyi bankban kell számlát nyitni, hiába euro alapú, nem fognak külföldre utalni neked.
A vilagon semmi értelme ezek alapján vacillalni, az egyetlen ami előnyt jelenthet, az q rokon, bar az sem feltétlenül előny.
iBan kóddal olyan számlára utalnak neked, amilyenre akarod. Mikor Németországban dolgoztam ugyanúgy a magyar számlára utalt a német cég és nem kellett külön német bankszámlát nyitnom.
Angliában meg oké, hogy lakik rokonod, de ugyanúgy munkavállalói kell oda neked. Azt meg csak úgy nem nagyon osztogatják már.
Ha van konkrét ajánlatotok akkor inkább Írország.
Nyiss helyi bankszámlát mindenképpen.
Ha van olyan végzettségetek, amire kaptuk vízumot akkor szerintem UK. Ha nincs, akkor nincs is választási lehetőségetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!