Kezdőoldal » Utazás » Európa » Anglia vagy Írország?

Anglia vagy Írország?

Figyelt kérdés

Hárman mennénk dolgozni.

Anglia:

font alapú számla, külföldi bankban kell csinálni.

Kint lakik egy rokonom, sok dologban tudna segíteni

Nehezebb kijutni, de nem lehetetlen

Írország:

Euro alapú számla, Magyarországon is meg tudom nyitni és intézni

Nem ismerünk ott senkit

Könnyebb kijutni, unio

Angolul beszélünk mindhárman.

Hova lenne érdemesebb menni? Több információt egyenlőre nem vettem figyelembe, pl hol lehet jobban keresni, milyen az élet stb. Ezekre lennék kíváncsi. Lebeszélős kommenteket hanyagoljuk, inkább nem is válaszolok rájuk. Köszönöm.

2022. ápr. 26. 01:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Informatikusként nem is kérdés, hogy Írország! Szinte az összes nagy IT cég Európai központja ott van!
2022. ápr. 27. 20:48
 12/18 A kérdező kommentje:
Viszont kedves ismerősöm azt mondta nem akar ebben dolgozni 😅 gyári munkát vagy valami felelősség menteset szerete. Párom és én pedig bármit szívesen vállalunk. Szóval az informatikus szakma nem lényeges
2022. ápr. 28. 10:20
 13/18 anonim ***** válasza:
63%
Akkor ő nem informatikus, max tanult valami ilyesmit. Az igazi informatikus szereti amit csinál és már csak azért sem hagyja ott a pályát, mert a pénz is nagyon jó.
2022. ápr. 28. 11:22
 14/18 A kérdező kommentje:
Az volt a kérdés mi a szakmája, most komolyan muszáj belemenni ebbe?
2022. ápr. 28. 13:26
 15/18 anonim ***** válasza:
17%
Nem szeretnék senkit megbántani, de ha már feljött a kérdés, én Angliába mennék. Az íreket idegbetegeknek ismertem meg, és bár a britek se százasok, de ég és föld a különbség. Az íreknek van valami nemzeti sértettségük, ami torzítja a személyiségüket. Nekem ez a tapsztalatom, nem egy személy alapján.
2022. máj. 4. 17:11
 16/18 anonim válasza:
0%
Ja persze informatikus 🤣
2022. máj. 12. 17:46
 17/18 anonim ***** válasza:
46%

Olyan szakma, hogy informatikus nincs. Már itt kezdődnek a problémák.

15:

Mert mintha a többi nép között nem lenne ilyen.

2022. máj. 13. 13:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Hova mentek? Mi pár hét múlva Angliába, úgyhogy majd arról be tudok esetleg számolni
2022. aug. 17. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!