A MÁV vonatain el tudnok jutni Bécsbe és vissza?
Figyelt kérdés
Az lenne a helyzet, hogy rendelkezem szolidaritási igazolással, mert időnként vállalok tolmácskodási feladatokat, orosz-ukrán nyelvtudásomat felhasználva. Viszont ezzel az igazolással el tudok jutni Budapestről Bécsbe és vissza a MÁV vasútjain? Mert ha igen, kicsit kihasználnám a lehetőséget, és megnézném a várost. Nem szállnák meg ott, az már drága lenne nekem, úgyhogy még az nap visszajönnék Budapestre, ahol mint tolmácsnak biztosítva van nekem az állatorvosi egyetem kolija, meg debrecenben is van koli biztosítva nekem, mint hallgatónak.2022. ápr. 2. 11:58
1/10 A kérdező kommentje:
A segítséget előre is köszönöm!
2022. ápr. 2. 11:59
2/10 A kérdező kommentje:
bocsánat *el tudok
2022. ápr. 2. 12:04
3/10 anonim válasza:
szolidaritási igazolás???? Ez mi???
Az oltási igazolásra gondoltál?
4/10 A kérdező kommentje:
nem. önkéntes igazolás. adtak nekem ilyet, mert segítettem a vasútvonalon tolmácskodni alkalami munkaként, és még fogok is. erre tudok ingyenes jegyet venni. ezért jutott ez eszembe
2022. ápr. 2. 12:16
5/10 A kérdező kommentje:
mármint a menekülteket szállító vasútvonalon
2022. ápr. 2. 12:16
6/10 anonim válasza:
Ja, értem!
Ez csak Magyarországon belül érvényes!
Ugyanis hiába MÁV vonat, a határon átlépés után, nemzetközi szakaszon nem érvényes semmiféle hazai kedvezmény, vagy díjmentesség.
Még az is lehet, hogy nemzetközi vonatra fel sem szállhatsz vele, csak helyi vonatokra. (határon belül közlekedőkre)
10/10 anonim válasza:
Az igazolásod csak a határainkon belüli utazáshoz ad ingyenességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!