Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy lehet megkülönböztetni a...

Hogy lehet megkülönböztetni a MÁV vonatait, mint ahogy a buszokat is? Hol írja, hogy az melyik számú vonat?

Figyelt kérdés

[link]

Ahogy a képen is látható ugyanakkor jön 2 vonat ami ugyanúgy elvisz BP-ről DB-be. Honnan tudom majd melyik az enyém? Hisz nincs rajta sem elől sem oldalt kiírás, szám, vagy egyéb jelzés... legalábbis én nem láttam rajtuk. Köszi a választ, segítséget.

2021. okt. 24. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Van rajtuk tábla/kijelző, hogy hová mennek.
2021. okt. 24. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az egy vonat, nyugi. Tudd, mikor indul menetrend szerint és hová, ennyi elég ahhoz, hogy megtaláld az induló vágányt. De a vonat ajtaján vagy mellette is ki van írva többnyire.
2021. okt. 24. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ez egy vonat, csak Debrecenben szétválasztják és az egyik fele Záhonyba megy tovább, a másik fele Mátészalkára.
2021. okt. 24. 20:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz a vonat. 606-os IC.

A jegyvásárlásnál azért lehet külön, mert valószínűleg nem a teljes vonalon megy 1. osztály. Ha a másodikat kinyitod, látod, hogy ott felajánlja az 1. osztályú jegyet is.

2021. okt. 24. 20:23
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Múltkor mikor tavasszal vonatoztam nem láttam az ajtóknál sem semmi kiírást, majdnem félre is vezetett egy néni, hogy ez nem az a vonat...

Az ott dolgozó valami olyasmit mondott hogy a leghátsó ajtón ki van írva melyik vonat az, de én nem láttam nagy sietségemben. :D Lehet ő is ugyanarra gondolt, hogy minden egyes kocsin a hátsó ajtó.

2021. okt. 24. 20:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A vágányok elején van egy információs kijelző. 606-os Bereg IC-t keresd. Ott ki lesz írva hanyas vágány.
2021. okt. 24. 20:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2021. okt. 24. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!