Hogy lehet megkülönböztetni a MÁV vonatait, mint ahogy a buszokat is? Hol írja, hogy az melyik számú vonat?
Ahogy a képen is látható ugyanakkor jön 2 vonat ami ugyanúgy elvisz BP-ről DB-be. Honnan tudom majd melyik az enyém? Hisz nincs rajta sem elől sem oldalt kiírás, szám, vagy egyéb jelzés... legalábbis én nem láttam rajtuk. Köszi a választ, segítséget.
Ugyanaz a vonat. 606-os IC.
A jegyvásárlásnál azért lehet külön, mert valószínűleg nem a teljes vonalon megy 1. osztály. Ha a másodikat kinyitod, látod, hogy ott felajánlja az 1. osztályú jegyet is.
Köszönöm! Múltkor mikor tavasszal vonatoztam nem láttam az ajtóknál sem semmi kiírást, majdnem félre is vezetett egy néni, hogy ez nem az a vonat...
Az ott dolgozó valami olyasmit mondott hogy a leghátsó ajtón ki van írva melyik vonat az, de én nem láttam nagy sietségemben. :D Lehet ő is ugyanarra gondolt, hogy minden egyes kocsin a hátsó ajtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!